Konu: Lamar_Brannon Aktif rolde /q  (Okunma sayısı 160 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.03.2025 03:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lamar_Brannon @subzero

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yuto_Otoga, Kazuki_Muzan,

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aktif rolde /q

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/j5gg7rc 

Ek açıklamalar(varsa): Alt karakter ile agresif rol yapıp, brawl rolüne giriyor. Sonrasında aktif rolde /q atıyor. Gerekli cezanın almasını talep ediyorum.

#1 - 05.03.2025 21:56
@subzero savunmanızı 24 saat içinde gerçekleştirin.

#2 - 06.03.2025 07:03
Bir ekran kaydım, ss'im yok. Fakat loglardan oyuna bir dakika bile sürmeden geri girdiğimi görebilirsiniz. Star Caddesinde oyunumda haritada siyah şeyler gözüküyordu, karakterimin skininden kaynaklı olabilir o an. Relog atmıştım, /b'de belirtmemiş olabilirim, hatırlamıyorum. Şikayet kesinlikle kin ile açılmış bir şikayettir, oyuna hemen geri girmiştim. Yaralı rolümü çıkmadan yapmıştım, sonra ayağa kalkmıştım bir süre durduktan sonra siyahlık gitsin diye relog attım. Oyuna dönünce arkadaşlar kalabalık olduğu için Fear RP gösterip bölgeden uzaklaştım. Alt karakterle brawl falan filan demiş arkadaş.
Kavgayı çıkartan DeShawn diye bir karakterdi. Benim kendisiyle alakam bile yoktu, siyahiyim diye banada saldırdınız. Kazuki Muzan sonrasında pm'den özür diledi, bende şikayet açabilirdim. Böyle küçük şeylere takılmıyorum arkadaşlar, rolümüzü yapalım? Siyahi işi, O'RIGHT?
@MHDYV @Elynn
« Son Düzenleme: 06.03.2025 07:08 subzero »

#3 - 06.03.2025 12:04
Kin ile açılmış bir şikayet diyorsun, kinleneceğim bir durum yok. Mekana gelip kavga çıkarıp sonrasında sadece 4 kişi ile hepinizi düşürdük. Yani kinleneceğim bir durum yok ortada :)
Anlaşılan hiç bir kanıt yok, sadece laf ile olmuyor. Gerekli ceza verilsin. @Elynn
« Son Düzenleme: 06.03.2025 12:07 MHDYV »

#4 - 06.03.2025 17:26
Savunma kabul edildi. Karşı taraf 1 dakika içinde tekrar oyuna girmiş olabilir.

Sunduğunuz kanıtlar 5 dakika içinde oyuna girmediğini kanıtlamadığı için şikayet red edildi.