Konu: Harold_Crakehall / GOD + AİM BOT  (Okunma sayısı 484 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 12.03.2025 12:09
Güzel kardeşim son defa sana hatırlatayım, haklı olmadığın yerde haklı çıkma diye. Crosshair'i adama doğru tutman hitlerin ona gideceği anlamına gelmiyor sen araçtasın durmadan sağa sola hareket ediyorsun, adama 1 adet hit tuttursan kan çıkacak effect dosyalarında mutlaka vardır çünkü rakibin sana vurduğunda senden kan çıkıyor ama sen adama dahi hit atmadan burada bilmeden belki yorum yapıyorsun. Emin ol herkes hak verecektir. :vice:

#11 - 12.03.2025 13:15
Savunmamı yaptım ekstra olarak 50-60 mermi atmış olsan bile sağa sola sıkmışsın, bana sıksan sana sıktığım gibi kan efekti çıkması gerekiyordu. İlgili admin ne demek istediğimi anlayacaktır. Daha fazla ileti atmayalım ve sonuçlanmasını bekliyelim, god ve aimbot hilelerini kullanmıyorum arkadaşların dediği gibi.

#12 - 12.03.2025 19:46
Savunmamı yaptım ekstra olarak 50-60 mermi atmış olsan bile sağa sola sıkmışsın, bana sıksan sana sıktığım gibi kan efekti çıkması gerekiyordu. İlgili admin ne demek istediğimi anlayacaktır. Daha fazla ileti atmayalım ve sonuçlanmasını bekliyelim, god ve aimbot hilelerini kullanmıyorum arkadaşların dediği gibi.

Dostum hadi God değilsin tamam tamam değilde tamam diyelim sen nasıl 360 dönüp her attığın mermiyi motorda olan birine atıyorsun koşma hızından daha hızlı hareket ediyorum motorda olduğum için sen nasıl arkanı dönerek her attığın mermiyi tutturuyorsun? ya koşuyorsun aynı anda arkanı dönerken ateş ediyorsun attığın her mermi bana geliyo bunu nasıl açıklarsın?

#13 - 13.03.2025 01:08

Dostum hadi God değilsin tamam tamam değilde tamam diyelim sen nasıl 360 dönüp her attığın mermiyi motorda olan birine atıyorsun koşma hızından daha hızlı hareket ediyorum motorda olduğum için sen nasıl arkanı dönerek her attığın mermiyi tutturuyorsun? ya koşuyorsun aynı anda arkanı dönerken ateş ediyorsun attığın her mermi bana geliyo bunu nasıl açıklarsın?
arkadaş 1.200 sens kullanıyor, uzi kullandığı için. Drive by, ve etrafında dönerken vurmasını daha çok kolaylaştırıyor. Basit bir şey, niye şikayet açtığını hala anlamış değilim.

#14 - 13.03.2025 09:27
Savunmamı yaptım ekstra olarak 50-60 mermi atmış olsan bile sağa sola sıkmışsı
n, bana sıksan sana sıktığım gibi kan efekti çıkması gerekiyordu. İlgili admin ne demek istediğimi anlayacaktır. Daha fazla ileti atmayalım ve sonuçlanmasını bekliyelim, god ve aimbot hilelerini kullanmıyorum arkadaşların dediği gibi.

Arkadaşım bana yönelttiğin tüm suçlamaları savundum ama sen hâlâ aynı şeyleri tekrarlayıp tekrarlayıp önüme sürüyorsun. Belli ki bu oyunda fazla bir bilgin yok. Savunma yaptım fakat idrak etmekte zorlanıyorsun. Elimdeki silah ak veya deagle değil UZI döne döne sıkıyorum ve eğer aimbot olsaydım sadece mermi sana giderdi fakat gördüğün üzere aracına sana veya boşluğa gidiyor tekrar aynı şeyleri söylemeyeceksen sayın yetkililerimiz bu şikayeti sonuçlandırabilir. @BYyaho
« Son Düzenleme: 13.03.2025 09:29 samaverioo »

#15 - 13.03.2025 09:38
İnceleniyor.

#16 - 13.03.2025 09:46
Savunma yeterli.