Konu: Vincenzo Mancini - 1.03.2025  (Okunma sayısı 125 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.03.2025 15:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Furgun - Vincenzo_Mancini

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.50 civarı.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
16. Sürekli Roleplay - (Rolde karşılık vermiyor)
- Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

- Herhangi bir şekilde bir rol bir oyuncu tarafından bölünemez, bu da sürekli roleplay kuralına dahildir. Eğer rolde oyuncular tarafından bir yanlışlık olduğu düşünülüyorsa /rapor atılabilir, /soru üzerinden destek alınabilir veyahut oyuncu şikayeti açılabilir lakin bu süreçte rol devam etmelidir.

- Bulunduğunuz yerde yabancı kişi olmadığını varsayarak arkadaş ortamında sunucu kurallarına aykırı bir şekilde davranışlar sergilemek (chat üzerinde küçük harflerle yazı yazmak, OOC hitaplar vesaire), ağır cezalara sebebiyet verebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi reklam verip kumarhanenin önünde sadece bekliyor. Ekran görüntülerindeki saat farkına bakarsak zaten belli oluyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişi gerekli cezayı alsın.

#1 - 01.03.2025 15:20
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=169335.0 Bu şikayetten dolayı OOC kin ile açılmış, bir savunma gelmeyecek.

#2 - 01.03.2025 15:32
Karakter dün beni dolandırmış, bugün tekrardan role geldi. Karakterim daha güçlü, daha dayanıklı ve benim mekanımda rol yapıyoruz, dün yanındaki adamın ismini sordum ve bana düzgün konuşmadığı için bacağından bıçakladım. Yarayı aldı ve kahkaha atar emotesi verdi, bıçak darbesi yiyip komik şey dedi. Yaralı rolü yapmak yerine bölgeden koşarak uzaklaştı. Arkadaşın profilini inceledim, yetersiz oyuncu profili olduğunu düşünüyorum.
Spoiler: GösterGizle

#3 - 01.03.2025 16:24
İyi günler, şikayette bir sorun görülmemiştir.