Konu: CAR DM - HATALI EMOTE  (Okunma sayısı 186 defa)

#0 - 28.02.2025 00:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @carlos77 -  Santiago Rabellino

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Suge_Tubbs, Keantay_Maynard_ Quinell_Thornton

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27/02/2025 ~ 23:52

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek
Sürekli olarak ters şeritten sürmek, kaldırımlara çıkmak
Normalde aracın gücünün yetmeyeceği yokuşları tırmanmak, off-road sürüş gerçekleştirmek
Polis barikatlarına rağmen yoldan geçmeye çalışmak, barikatın yanından dolanarak bölgeye girmeye çalışmak
Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak
Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek
Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek
Normalde araçla girilmemesi gereken yerlere bisiklet, motosiklet vb. küçük araçları sokmak (Örn: Maden ocağına bisikletle girmek, motorla/bisikletle barikatların üstünden atlamak)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hood içerisinde oldukları halde gelip karaktere agresif çıkışıyor, hatalı emote verip "kişileri ezer" tarzında bir gönderim sağlıyor. Savunmalarını bekliyoruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/cnu2mf

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 28.02.2025 08:19
Şuanda fabrikada çalışıyorum eve döndüğümde savunmamı ss li bir şekilde yapicağım

#2 - 28.02.2025 11:40
@carlos77 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#3 - 28.02.2025 14:54
Öncelikle selamün aleyküm bu bir oyun ve bu oyunu kurallarına göre yaşamamız oynamamız lazım.
Karşı oyunculara tek tek özür diliyorum. Benim arabama sopayla vurdukları için sonrasında kalabalıklastiklarindan  dolayı bir hata yapip emote atıp araçla ezmeye başladım ve hatamın farkındayım.

Kendilerinden tek tek özür diliyorum bir daha böyle bir hata yapmiyacagim elimden geldiğince dostlar. Bu bir oyun kalp kırmanın anlamı yok gelip burada savunma yapamam çünkü hatalıyım, kendilerinden özür diliyorum birdaha boyle birşey olmayacak kendilerine söz veriyorum teşekkür ederim.

#4 - 28.02.2025 15:29
Yaptığınız hatanın farkında olmanız olgunluğunuz ve yaşınızı yeteri kadar beli ediyor zaten, empati şeklinde yaklaşıp olgun bir tavır sergilediğiniz için bir teşekkür ediyoruz lütfen daha dikkatli olalım.  :o

#5 - 28.02.2025 19:14
Beni anladigina sevindim dostum teşekkür ederim.  Karşılıklı atasmadanda hal oluyormuş bazı şeyler, konuyu kapattığımız için teşekkür ederim tekrardan iyi oyunlar iyi günler.
« Son Düzenleme: 28.02.2025 19:18 carlos77 »

#6 - 28.02.2025 20:19
Bu seferlik uyarıyorum @carlos77 , dikkatli olalım.