Konu: Tyrese Fuller - Birden fazla ihlal, Yetersiz Oyuncu Profili.  (Okunma sayısı 207 defa)

#0 - 23.02.2025 16:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tyrese_Fuller @9mm killer gang

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15:55 - 23.02.25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: CR, Noob DM, Emote Kural ihlali, Retardet RP

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba iyi günler, Tyrese Fuller adlı karakter ile daha önceden bi arbede yaşadık ben olayı şahsımca kapattım. Fakat kişi uzatmayı sürdürdü, bu rol başlangıcından öncesinde 6-7 kişilik bir grup ile peşime takılarak beni peşlemeye başladı. Bende bilinen bir sokak çetesi olan Idlewood bölgesine sürdüm. Orada Dajonte Murray adlı karakter IC olarak tanıdığım bi arkadaş. Ona durumu özet geçecektim, fakat onu göremediğim için bölgede ki diğer arkadaşların yanına gidip yaşadığım problemi anlatmaya çalıştım. Bir süre ters çıkıştıktan sonra çözüm bulamayacağımı anlayıp R takarak gitmeye çalıştım. ((R takar)) emotesinden sonra Tyrese Fuller adlı arkadaş sebepsiz bi şekilde aracıma Car Jacking atarak beni oyundan düşürdü, bu sırada ((hile şüphesi üzerine oyundan atıldınız)) hatasıyla karşılaştım. Tekrar oyuna girdiğim sırada, kişi sebepsiz bir şekilde beni yumruklayıp yere düşürdü burada NOOB DM attığını görebilirsiniz kanıtlayacak olan ise Emote falan vermeden saldırması. Saat aralığına bakarsanız Car Jacking sonrası oyuna düşüp tekrar geldiğim sıra yaşandı bu olay. Kişi aracımı alıp götürdü, bende olay mahalinden uzaklaştım. ((Tekrar o bölgeye gitme sebebim, kişilerin grup şeklinde bir çok kural ihlali yaptığıdır, diğer arkadaşlar hakkında oluşum şikayeti açmamak adına sadece IC olarak yürütmek istedim, severek izlediğim bi oluşumun benim tarafımca şikayet edilip yaptırıma maruz kalmasını istemedim fakat umduğum gibi bi senaryoyla karşılaşamadım.)) Kişinin gerekli cezaya tabi tutulmasını talep ediyorum, iyi günler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişiye başka bi arkadaşta şikayet açmış zaten benim yaşadığım problemlerin tıpa tıp aynısını oda yaşamış resmen. Bu profilin platforma zarar vereceğini düşünüyorum.

« Son Düzenleme: 23.02.2025 16:55 umarımkiolur »

#1 - 23.02.2025 17:01
Merhaba, detaylı savunmamı yapmak istiyorum;

Öncelikle, maskeli bir şekilde dolaşıyordum. İki şahıs beni maskeli gördü, daha sonra bir polis çevirdi. Yine aynı şahıslar, gelip polis memuru ile muhabbetini sürdürdü ve benim daha önce maskeli bir şekilde dolaştığımı söyledi. " https://i.hizliresim.com/8ghswbx.png " Neden söylediklerini anladığınızı sanıyorum. Bu iki kişiyi daha sonra yakaladım ve " Sizin ile sonra oynayacağım." dedim. Daha sonra bu iki şahıs beni takip etmeye başladı. İzimi kaybettirdim, daha sonra bir mekanda takılmaya başladım. Tekrar bu iki şahıs geldi ve benim ile tartışmaya başladı. " https://i.hizliresim.com/51da1x5.png " https://i.hizliresim.com/klf1vin.png " Kişi benim ile dışarı çıkıp kavga etmek istediğini söyledi. "Sizin gibi amatörler ile dans etmeyeceğim." dedim. Daha sonra şahıs beni zorlayarak dışarı çıkartmak istedi, " /me onun ensesine patlatır, " gibi bir emote attı.

Şimdi, olaylar burdan sonra başlıyor. İki şahıs ile mekanın içinde kavga ettim, dışarı çıkıp kaçtılar. Daha sonra ben tekrar mekanda takılmaya başladım. Fakat dışarda beklediklerini düşündüğüm için birliğimdeki oyunculardan bir kaç tanesini mekana çağırdım. " https://i.hizliresim.com/bnqqt69.png " gönderdiğim ekran görüntüsünde diğer birlik üyelerimi çağırdığım görünmekte. Sonra biz bunları yakaladık, brawl rolünü gerçekleştirdim ve bitirip ekip olarak dağıldık.

Daha sonra kişi sokağıma gelip bize hesap sormaya başladı, Dajonte'yi aradığını, onun ile konuşmak istediğini söyledi. " https://i.hizliresim.com/fkfcx0d.png " Kişiye uzaklaşması için çok fazla uyarıda bulundum, bulunduk. Fakat kişi, onu daha önce hırpalayan çete üyelerinin sokağında gelip onlardan hesap sormaya, birlik lideri ile konuşmak istediğini falan söyledi. " https://i.hizliresim.com/hfy2ttw.png " " https://i.hizliresim.com/h4yfw6e.png " Fear RP yapmadığı için uyardım, /do üzerinden "Fear RP?" diye cevapladım. Fakat kişi ısrarla konuşmak istediğini söyledi, Yanlışlıkla Car Jacking attım, daha sonra geldiği gibi saldırdım, kabul etmekteyim.
« Son Düzenleme: 23.02.2025 17:06 9mm killer gang »

#2 - 23.02.2025 17:14
Diğer birlik üyelerinin hiç bir şekilde bir kural ihlali yapmadığını belirtmek isterim, her şey IC olarak ilerledi. Çok fazla kin beslediğini düşünüyorum, diğer şikayet ile benim için sunucudan yasaklanmasını istiyorum falan dedi.  ??? Konuyu biraz toplamak için atıyorum bu iletiyi. Eğer sen, Dajonte ile arkadaşlık yapıyorsan, onun numarasını biliyorsunudur, değil mi?

Mantıksal olarak baktığımız zaman, seni 5 dk önce hırpalayan çete üyelerinin sokağına gelip hesap soramazsın. Bu nasıl bir rol? Korkmuyor musun?  ::) Herif tek başına onaylı hood bastı.  >:( IC olarak Dajonte karakterini arayıp, "kanka böyle bir şey oldu, halledebilir misin" gibi söylemlerde bulunman gerek. Onu'da geçtim, sen benim Idlewood'da olduğumu nerden biliyorsun da birlik liderim ile konuşmak istediğini söylüyorsun? Çok saçma şeyler söylüyorsun ve kendin ile çelişiyorsun, ben bir hata yaptığımı düşünmüyorum.

Fazla konuşup, " Birlik şikayeti açmak isterdim ama açmadım, ağır yaptırımlar uygulamasın diye." gibi şeyler söylemene gerek yok biraderim. Açtığın şikayetten birliğin bir ceza yemeyeceğini ikimizde biliyoruz. Madem bu kadar korkusuzsun, HOOD baskını yapabiliyorsun, o zaman dayak yediğin zaman OOC kin besleyip şikayet açmayacaksın da paşam :D

#3 - 23.02.2025 17:18
" Tyrese Fuller adlı karakter ile daha önceden bi arbede yaşadık ben olayı şahsımca kapattım. Fakat kişi uzatmayı sürdürdü, bu rol başlangıcından öncesinde 6-7 kişilik bir grup ile peşime takılarak beni peşlemeye başladı. "

Yalan konuşmak bir şey değiştirmez, sen olayı kapatmış olabilirsin fakat ben kapatmadım? Ne anlatıyorsun kardeşim, uzatmayı sürdürdü falan yazmışsın. Ben IC olarak herkesin yapacağı bir şey yaptım, mekanda bana iki kişi saldırdınız, arkadaşlarımı çağırıp sizi yakaladım.

Kanıtlarımı sundum, şikayet sonuçlanabilir.

#4 - 23.02.2025 17:23
Merhaba öncelikle yanlışıkla 2 defa kopyala yapıştır yaptığını söylemek isterim, senin savunmanı yapan pek açıklayıcı bi savunma yapamamış. Senin başta maskesiz gezdiğini fark ettik, bizi takip edip boş boş haraketler yaptın aracınla. Sonra yüzüne maske çekip tekrar yanımzıda durup devam ettin, ordan " senin az önce ki kişi olduğun kanaatına vardık " Karakterinin görünüşü ve kullandığın araç bunu temsil ediyor..

Ben sokağa gelip birileriyle konuşmaya çalıştım, sizin küçük Resident karakter olduğunuzun farkındaydım ve sizi kaale almadım çünkü çeteci rollerinde fazla agresif ve basit haraketler sergiliyorsunuz..

Şimdi son olarak yanlışıkla Car Jacking attığını iddia ediyorsun. Ben oyuna geldiğim gibi bana saldırmaya başlıyorsun. Senin anlattığın savunma senin yaptığın kural ihlallerinin yanından geçmiyor ahbap. Ben sadece buraya senin kural ihlallerini ekledim, yaptığın hataları yatıştıracak bi savunma yapmadığını düşünüyorum..

Fear RP ihlali yapmadım, orada sadece Tashard Richmond adlı karakterle konuşuyorum ve siktir çekildiğim zaman R'ye takıp gidiyorum zaten yazmışım oraya bi kanaata varamayacağımı anladığım zaman R taktım ve uzamaya çalıştım bu sırada sen gelip Car Jacking atıp benim oyundan düşmeme sebep oldun, sonrasında oyuna girdim ve sebepsiz bi şekilde saldırıp beni düşürdün. Emoten bile yok ortada, üstelik aracımıda çaldınız aracımı geri vermeyide düşünmediniz :p

Admin kararına bırakalım, sen şimdi üç-beş ileti fazla atınca haklı çıkacağını falan düşünüyorsun. İhlallerin açık bir şekilde ortada, uzatmanın lüksü yok.

#5 - 24.02.2025 15:29
Dün dayak yediğin adamların mekanın da "bardakları önüme fırlatabiliyorsun, bağırıp çağırabiliyorsun?" Çok mu korkusuzsun? Dün olay yaşadığın adamların mekanın da nasıl bu kadar rahat takılabiliyorsun? " https://i.hizliresim.com/pgj19s9.pnghttps://i.hizliresim.com/baiejpn.png "

#6 - 24.02.2025 16:36
Bardakları sadece normal bir şekilde onun başka bi karakterin önüne ittirerek değiştirilmesini talep ediyorum. Şişemizi cebinizden çıkardığınzı çakmakla açarsanız biz bu duruma tepki gösteririz kardeşim, mekan bakterii yuvası biz role realistik bakıyoruz. Sen farklı şikayetler açıyorsun ve her şikayete bi diğerinin kanıtlarını ekliyorsun burada adminleri ((MANİPÜLE)) ediyor kontrol edilmesini arz ederim.

#7 - 24.02.2025 17:43
Bak güzel kardeşim, seni biz dün darp etmedik mi? Sokağımıza geldin, sonra bir daha dövdük. Şimdi mekanımıza geliyorsun çakmakla açtığımız şişenin hesabını soruyorsun? Fear RP yapacak olsan o mekanın değil yanından sokağınadn geçmezsin, korkarsın bir daha dövecekler beni diye? Üstelik legal bir karaktersin polis ile konuşmak yerine neden birlik liderimiz ile falan konuşmak istiyorsun? Kimin MultiAccount'usun bilmiyorum ama gerçekten çok lowsun.

Bu arada, çakmak ile açabiliriz bir sorun yok. Sen olay yaratmak için, çakmak ile açtığımız biranın şişesini bize farklı lanse ediyorsun.

#8 - 24.02.2025 19:35
Çok garip adamlarsınız :p
« Son Düzenleme: 24.02.2025 19:43 umarımkiolur »

#9 - 24.02.2025 22:13
Çete üyesini polise ihbar edip,  idlewood "tehlikeli bölge" 'e gidip normal bir karşılama bekleyemezsiniz. Yapılan rollerde bir hata yok, emotesiz araçtan atmaktan Tyrese Fuller karakterine ceza uygulanacak, onun haricinde rolde bir sorun yok.

K&A