Konu: Benno Fasnacht - Fear RP, CK Hakkı  (Okunma sayısı 76 defa)

#0 - 24.02.2025 15:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Benno Fasnacht @umarımkiolur

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

Genel olarak ölümden korkmayan bir karakter yönetilmesi bu karakterin ölümüne (CK) yol açabilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, dün kişi ile kavga ettim ve arkadaşlarım ile birlikte yere yatırdım. Daha sonra kişi Fear RP yapmayıp birlik hoodumuza geldi ve hesap sormaya kalktı. Tekrar yatırdım, hiç şikayet açmayacaktım fakat artık sınırlarımı zorlamaya başladı. Kişi hiç bir zaman Fear RP yapmayıp, üste çıkmaya çalışıyor. https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=169136.msg1287017#msg1287017 bu şikayet saldırdığımın ve düşman olduğumuzun kanıtı.

Dün dayak yediğin adamların mekanın da "bardakları önüme fırlatabiliyorsun, bağırıp çağırabiliyorsun?" Çok mu korkusuzsun? Dün olay yaşadığın adamların mekanın da nasıl bu kadar rahat takılabiliyorsun?

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: " https://i.hizliresim.com/pgj19s9.pnghttps://i.hizliresim.com/baiejpn.png "

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 24.02.2025 16:23
Öncelikle benim karakterim Legal, senin düşmanın falan değil ben düşman bayraklarını kaldırmadım.

Sana açtığım şikayette, benim seninle sokak içerisinde bi' konuşma kaydım yok. ((Member)) Üye olduğunu agresif rollerinden ve yapından kanıtlıyorsun.
Ben o sokağa sadece olayı kapatmak için geldim ve sadece ((1)) kişiyle role dahil olarak konuşmaya başladım. Kişi en son olarak bana ((Seni burada kimse istemiyor gitmen gerekiyor ahbapp, siktir gitt)) Dediğinde ben zaten olayın ne kadar gevşediğini anladım ve muhabbeti kapatıp gitmeye çalıştım.. Zaten o şikayet kaydın da benim tam giderken senin bana gelip Car Jacking attığın, Emotesiz Noob DM atmaya başladığın falanda görünüyor..

Şimdi burada bana açtığın mekan kayıtlarında. ((Ben bardağı iterken, fırlatır anlamında düşürür anlamında bahsetmiyorum, sadece sakin sakin itiyorum (ame) üstünden bunu belirtiyorum)) Sonrasında arkadaşlarınla beraber, tekrar bi Brawl rolüne girerek tekrar mekan içerisinde olan arbedenin kavga ederek çözümüne ulaşıyoruz. Üstelik arkadaşların ((Mix)) yaptı biz üstünde durmadık fakat sen bizi sınıyorsun.

Benim karakterimin geçmişi, gündelik üzüntülü ruh haliyle dikkat çekiyor. Fentanil ve morfin bağımlısı acıları yatıştırmak için uyuşturucu kullanıyor, karakterim için CK talebi açabilirsin buna karşı çıkmam, en doğal hakkın. Fear RP şikayetini kabul etmiyorum, CK talebinin kararının verilmesini talep ediyorum, her karara saygı duyarım. Savunmam bitmiştir, karar verilebilir yeterince huzurumuz bozuldu artık keyif almamaya başladık kolay gelsin.

#2 - 24.02.2025 22:24
Atılan kanıtlarda, sizin "hood" bölgenizdeki bir "işletme" olduğu görülmüyor, yetersiz kanıt. Hood dışında fear rp yapmak zorunda değil, fakat "Malibu" 'da bulunup tekrar agesif rollere girerse gerekli yaptırım uygulanacak, sözlü uyarı ile şikayeti kapatıyorum.