Öncelikle benim karakterim Legal, senin düşmanın falan değil ben düşman bayraklarını kaldırmadım.
Sana açtığım şikayette, benim seninle sokak içerisinde bi' konuşma kaydım yok. ((Member)) Üye olduğunu agresif rollerinden ve yapından kanıtlıyorsun.
Ben o sokağa sadece olayı kapatmak için geldim ve sadece ((1)) kişiyle role dahil olarak konuşmaya başladım. Kişi en son olarak bana ((Seni burada kimse istemiyor gitmen gerekiyor ahbapp, siktir gitt)) Dediğinde ben zaten olayın ne kadar gevşediğini anladım ve muhabbeti kapatıp gitmeye çalıştım.. Zaten o şikayet kaydın da benim tam giderken senin bana gelip Car Jacking attığın, Emotesiz Noob DM atmaya başladığın falanda görünüyor..
Şimdi burada bana açtığın mekan kayıtlarında. ((Ben bardağı iterken, fırlatır anlamında düşürür anlamında bahsetmiyorum, sadece sakin sakin itiyorum (ame) üstünden bunu belirtiyorum)) Sonrasında arkadaşlarınla beraber, tekrar bi Brawl rolüne girerek tekrar mekan içerisinde olan arbedenin kavga ederek çözümüne ulaşıyoruz. Üstelik arkadaşların ((Mix)) yaptı biz üstünde durmadık fakat sen bizi sınıyorsun.
Benim karakterimin geçmişi, gündelik üzüntülü ruh haliyle dikkat çekiyor. Fentanil ve morfin bağımlısı acıları yatıştırmak için uyuşturucu kullanıyor, karakterim için CK talebi açabilirsin buna karşı çıkmam, en doğal hakkın. Fear RP şikayetini kabul etmiyorum, CK talebinin kararının verilmesini talep ediyorum, her karara saygı duyarım. Savunmam bitmiştir, karar verilebilir yeterince huzurumuz bozuldu artık keyif almamaya başladık kolay gelsin.