Konu: Requan_Rodgers Russell_Jocob şikayet ooc küfür ve anlamsız rol  (Okunma sayısı 107 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.02.2025 02:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Requan_Rodgers Russell_Jacob

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.02.2025 2:20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Uygunsuz Roller/ OOC KÜFÜR/

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ben 1 2 saat öncesi aracımla geçiyordum Requan_Rodgers yola atladı birden yanlışıkla bunu ezdim ve orda durdum ve bu şahıs bana küfürler ederek aracıma vurdu sonra şimdi saat 2:20 de mahallelerinden geçerken aracım bozuldu aracımı tamir kiti ile tamir ediyordum geldi birşey demeden vurdu beni baydı sonra Russell_Jocob geldi ve Requan_Rodgers ile saçma sapan roller yaptı bende ooc den ıyy role bak dedim ss ler alındı forumda görüşürüz dedim Requan şikayet etmezsen ananı sikerim diye tehdit etti ooc den bende gerekli ss leri aldım ve şikayetimi açtım

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/4zf4ysf https://hizliresim.com/fnp3euv

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını talep ediyorum ooc bölmemin sebebi çok iğrenc bir rol yapmaları cidden böyle roller gördükçe iğreniyorum roleplaydan

« Son Düzenleme: 21.02.2025 03:24 erendrgnn »

#1 - 21.02.2025 11:53
B bölüp role bak ıyy yazıp beni kışkırtan sensin dostum, birligimdeki arkadaşım izinsiz assagaliyici rol yaptığı için b bölüp rolü baltalamak yerine gidip şikayet açabilirsin. Noob dm falanda yok ayrıca, ezip küfür ettin sözlü tartışma çıktı. Hoodumuzun ortasında durup aracını tamir ettin bende bunu gördüm sana daldım. İşteyim, daha fazla savunma istenirse eve geçince yapacağım. İyi roller.

#2 - 21.02.2025 15:20
Requan_Rodgers OOC Hakaret kapsamında ceza alacak.
Russell_Jacob karakteri Uygunsuz Roller kapsamında ceza alacak.
@erendrgnn İhlale maruz kalsanız bile /b bölmeyin, direkt şikayete başvurun polemiğe girmeden.

K&A