Konu: Oscar_Tejedor Car Ramming  (Okunma sayısı 71 defa)

#0 - 21.02.2025 16:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Oscar_Tejedor @Ateygan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21/02/2025 - 16:15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Ramming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Normal yolumda aracımı sürerken kişi tahminimce kiralık araba ile gezerken benim şeridime girerek benim aracıma çarpıyor ve savruluyor, hiç birşey olmamış gibi yoluna devam ediyor. Kaza rolü yapmıyor üstüne üstün şeridime girip bana çarpıyor. Lag olduğunu savunma olarak yaparsa aracı hasar alıyor, lag olursa aracı hasar almaz. Böyle bir not düşeyim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılması.

#1 - 21.02.2025 17:04
Öncelikle merhaba, baktığınız üzere samp oynuyoruz böyle şeyler olabilir, aracına mod kurmuşsun bende de mod var ordan geçerken çarpma ihtimali vermedim ve sadece dokunarak geçti aracına sürekli gelip bilerek vurmadım, samp oynuyoruz böyle hatalar olabilir modlardan dolayı şikayet sonuçlanabilir. Oyunda bazı maplerden dolayı drop ve farklı şeylerden dolayı oyun yavaşlayabiliyor, senin şeridine girmem car raming değil. Realistik bakarsan günümüzde aynı şekilde kazalar olabiliyor, dokunarak geçtim sadece aracın 60 takla atıp patlamadı olduğun yerde durdun bu kadar abartılıp şikayet açılacak kadar bir konu olduğunu düşünmüyorum, dediğim gibi samp oynuyoruz gerçekte aynı şekil kazaları haberlerde görebiliyoruz, ama bizimki sistemsel bazı şeylerden kaynaklanabiliyor. Savunmam bu kadar şikayet sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 21.02.2025 17:09 Ateygan »

#2 - 21.02.2025 17:10
Öncelikle merhaba, baktığınız üzere samp oynuyoruz böyle şeyler olabilir, aracına mod kurmuşsun bende de mod var ordan geçerken çarpma ihtimali vermedim ve sadece dokunarak geçti aracına sürekli gelip bilerek vurmadım, samp oynuyoruz böyle hatalar olabilir modlardan dolayı şikayet sonuçlanabilir.
Samp oynuyoruz diye benim şeridime geçip benim aracıma kafadan çarpabilirsin yani? Peki, yorum yapmayacağım. Aracına mod kurmayan varsa nadir insandır. Bende aracımın modeline göre mod kurdum, bunun modla ne alakası var? Landstalker model araca gidipte tır modu kurmadım ki? Mod bahanesine yatma. Benim şeridime girip benim aracıma kafadan çarpıyorsun hadi onu geçtim çarptın ve neden rol yapmıyorsun? Bir şey olmamış gibi devam ediyorsun.

#3 - 21.02.2025 18:44
Öncelikle merhaba, baktığınız üzere samp oynuyoruz böyle şeyler olabilir, aracına mod kurmuşsun bende de mod var ordan geçerken çarpma ihtimali vermedim ve sadece dokunarak geçti aracına sürekli gelip bilerek vurmadım, samp oynuyoruz böyle hatalar olabilir modlardan dolayı şikayet sonuçlanabilir.
Samp oynuyoruz diye benim şeridime geçip benim aracıma kafadan çarpabilirsin yani? Peki, yorum yapmayacağım. Aracına mod kurmayan varsa nadir insandır. Bende aracımın modeline göre mod kurdum, bunun modla ne alakası var? Landstalker model araca gidipte tır modu kurmadım ki? Mod bahanesine yatma. Benim şeridime girip benim aracıma kafadan çarpıyorsun hadi onu geçtim çarptın ve neden rol yapmıyorsun? Bir şey olmamış gibi devam ediyorsun.

modlarla alakası var sadece örnek verdim, bu yaptığım car raming sayılmıyor. Yanından geçerken araç sadece dokundu bildiğin. Belki rolsel aracın masrafını ödeme şansım yok kaçıyorum? Bunları göz önünde bulundurman gerekiyor. Realistik bir olay çarpıp kaçmak car raming değil

#4 - 21.02.2025 19:18

modlarla alakası var sadece örnek verdim, bu yaptığım car raming sayılmıyor. Yanından geçerken araç sadece dokundu bildiğin. Belki rolsel aracın masrafını ödeme şansım yok kaçıyorum? Bunları göz önünde bulundurman gerekiyor. Realistik bir olay çarpıp kaçmak car raming değil
Verdiğin örnek bahane şeklinde bir örnek, nereden bahane uydursam diye bakıyorsun. Araç dokundu bildiğin diyorsun aracın 360 attı bildiğin. Senin mantığına göre market caddesinde karşı şeride girip gelene geçene çarpıp benim IC param yok kaçayım mantığıyla kaçayım? Arkadaşım sen kuralları okumadan mı girdin sunucuya? Bu kurallar neden koyuldu? Biraz mantıklı yorum yap.

#5 - 22.02.2025 04:41
Merhaba, şikayet incelendi.

Kazada gördüğünüz etki, dokunup geçme etkisi değil maalesef. Aracınız etrafında bir tam tur atıyor, böyle durumlarda kaza rolü yapmalısınız. Buna ek olarak hasarlı bir araçla dolaşıyorsunuz, bu da bir ihlal. Oscar_Tejedor karakteri Araç Sürüş Kuralları kapsamında ceza alacak.
3.2. Araç Sürüş Kuralları: GösterGizle

Alıntı
Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek
- Sürekli olarak ters şeritten sürmek, kaldırımlara çıkmak
- Normalde aracın gücünün yetmeyeceği yokuşları tırmanmak, off-road sürüş gerçekleştirmek
- Polis barikatlarına rağmen yoldan geçmeye çalışmak, barikatın yanından dolanarak bölgeye girmeye çalışmak
- Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak
- Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek
- Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek
- Normalde araçla girilmemesi gereken yerlere bisiklet, motosiklet vb. küçük araçları sokmak (Örn: Maden ocağına bisikletle girmek, motorla/bisikletle barikatların üstünden atlamak)