Konu: Sunucuya Giriş Yapamıyorum Yetkililer yardım edin lütfen!!!!!!!!  (Okunma sayısı 332 defa)

#0 - 15.12.2024 23:37
Vice rp sitesinden karakterimi onaylayıp karakter başvurusu attım onaylandı ve giriş yapmak için hesabımda yazan vc_... uzantılı yazıyı sampa girdim ve sunucu ip sinide girip oyuna giriş yaptım ardından cache dosyası yüklemesi yaptı oyun (normalde sitenizden full cache i indirip dosyasına attım ama yine aynı şekilde oldu) kendi içerisinde .sonrasında ilk başta girip hesabımı oluşturdum ve sunucuya giriş yaptım ama tab e bastığımda adım yerine vc_..... uzantılı şekilde gözüküyordu nicknamemim.sonrasında gir çık yaptığımda bidaha giriş yapamadım.aslında sunucuya giriyorum ama beni bomboş bir server a atıyor ve f8 de şu yazıyor ''server closed the connected'' bunla alakalı ne yapacağımı bilemedim sampı tekrar silip yükledm ama herhangi bir değişikliik olmadı bununla ilgili yardım ederseniz çok sevinirim vice yönetimi :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 19.12.2024 20:31
@Christopher3545 Discord üzerinden ticket oluşturun lütfen, yardımcı olalım.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 14.03.2025 20:39
Vice rp sitesinden karakterimi onaylayıp karakter başvurusu attım onaylandı ve giriş yapmak için hesabımda yazan vc_... uzantılı yazıyı sampa girdim ve sunucu ip sinide girip oyuna giriş yaptım ardından cache dosyası yüklemesi yaptı oyun (normalde sitenizden full cache i indirip dosyasına attım ama yine aynı şekilde oldu) kendi içerisinde .sonrasında ilk başta girip hesabımı oluşturdum ve sunucuya giriş yaptım ama tab e bastığımda adım yerine vc_..... uzantılı şekilde gözüküyordu nicknamemim.sonrasında gir çık yaptığımda bidaha giriş yapamadım.aslında sunucuya giriyorum ama beni bomboş bir server a atıyor ve f8 de şu yazıyor ''server closed the connected'' bunla alakalı ne yapacağımı bilemedim sampı tekrar silip yükledm ama herhangi bir değişikliik olmadı bununla ilgili yardım ederseniz çok sevinirim vice yönetimi :)

Sorununuz çözüldü mü?
« Son Düzenleme: 01.04.2025 02:27 Alice_Chile »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 15.03.2025 18:43
VCP üzerinden hesap doğrulamanı forum üzerinden onayla, karakterin açılmış ancak forumun onaylanmamış. Onaylayıp giriş yapabilirsin
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok