Konu: @Carlo Benassi @Mixing @illegal kural ihlali  (Okunma sayısı 188 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.02.2025 04:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Carlo_Benassi  @Dosh

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.02.2025 22.20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Mixing
Oyun içi (IC) bilgileri oyun dışı (OOC) durumlarda kullanmak veya tam tersi oyun dışı bilgileri oyun içerisinde kullanmaktır. Rol ile alakalı tüm bilgiler IC olarak elde edilmelidir. Rolde OOC bilgileri kullanmak veya OOC durumları yansıtmak bu kuralı ihlal etmektedir.

1) Genel illegal kuralları
İllegal birliklerin başka birlikleri-sivil grupları oyun dışı etmenlerden mix yaparak korumalarına almaları, onları desteklemeleri ve arkalarında durmaları kesinlikle yasaktır. İllegal karakter oluşturan kişiler olarak iyilik meleği olmaktan uzak durup gerçek hayatta olduğu gibi çıkarlarına bakan, sadece kendilerini düşünen karakterler yaratmalısınız. Bu kural maddesi hakkında işlem uygulama inisiyatifi FM tarafından gizli tutulmaktadır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Johnny Marquand adlı şahsı vurduğumuzu Carlo Benassi karakteri nasıl anlayabilir? İC rollerini istemekteyim.
İllegal kuralları bu arkadaşa daha kaç defa hatırlatacağım belli değil herhalde, önceki şikayeti de incelemede @Sylas  tarafından zaten
İyilik meleği rolleri yasaklı, söylenecek sözler çok
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:   
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 13.02.2025 04:35
Bu ikisi arkadaş zaten önceki şikayette de baya içli dışlılardı.
Ben ne anladığımı söyleyeyim.
Bu ikisi vice squad sese girmişler, aaa kanka merak etme ben varım ayar çekerim diye ve bu olmuş.

#2 - 13.02.2025 12:08
Gün içerisinde savunmanızı iletin. @Dosh

#3 - 13.02.2025 13:16
Merhabalar, esenlikler dilerim, iyi forumlar öncelikle, hayırlı sabahlar. Jhonny Marquand karakteri onaylı hood bölgesinde dükkan açabilecek kadar yakın bir karakter, küçük miktarlarda bana haraç vermekte, Jhonny Hooduma geldi, barda kavga ettiğini ve adamların Rodeo'da bir garajda takıldığını, haberimin olması gerektiğini söyledi, İtalyan mafyasında kendine sığınan bir insanı korumak kültür açısından önemlidir, başka bir konu için gittiğimde araya sıkıştırdığım bir kelime, bir sivil için savaş başlatmam, ancak uyarı verdiğimde şahıslar eğer silahlı saldırılara devam ederse IC ceza verme yetkimi kullanırım, olması gereken budur, elimde bir SS yok onaylı birlik R19'u olarak gün içerisinde bir çok insanla olumlu olumsuz çok farklı rollere girmekteyim, herhangi birisinin bana şikayet açacağını düşünerek tüm rollerimi maalesef SS alamıyorum, takdir yetkili ekibinindir, iyi roller iyi forumlar.

#4 - 13.02.2025 13:40
Savunma geçerli.