Konu: v2 RETURN?  (Okunma sayısı 197 defa)

#0 - 12.11.2024 13:13
Sunucuda en çok ne zaman zevk alıyordunuz diye sorsam büyük bir çoğunluğun v2 diyeceğinden eminim. Peki ya ne oldu da insanlar oynamayı bıraktı? Bunun farklı sebepleri var. Fakat zamanında ben dahil bir çok oyuncunun hevesinin kaçma sebebi güncellemelerdir. Farklı meslekler, sistemler, ekonomi, politika, mapler ve daha farklı şeyler. Hiçbir şey v2 zamanındaki gibi değil. Herkesin en çok zevk aldığı v2 dönemiyken şuan v2den pek bir şey kalmayınca oyuncu sayısı da düşük oluyor ne yazıkki. Hazır kış dönemi gelmişken v2 Return adıyla bir youtube videosu çoğu oyuncu görmek ister. Bazen moderniteyi reddedip geleneklere sahip çıkmak gerekiyor, yeni olan her şey güzel değildir. Map politika ekonomi vs bir çok şey v2 zamanına dönse sunucunun ölü toprağının kalkacağını düşünüyorum. Sizin de fikirlerinizi merak ediyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 13.11.2024 02:47
ölü toprağı diye betimlediğin şey zaten sampta her sene olan şey, bu dönemde oyuncu olmaz yaz zamanı yine 400-500 devam, artı olarak v2 dönemindeki hype tamamıyla covidle alakalı
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 03.12.2024 01:25
ölü toprağı diye betimlediğin şey zaten sampta her sene olan şey, bu dönemde oyuncu olmaz yaz zamanı yine 400-500 devam, artı olarak v2 dönemindeki hype tamamıyla covidle alakalı
katılıyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 14.04.2025 02:49
K&A

Alıntı
60 gün ve üzeri süreçte aktiflik göstermeyen Genel Sohbet (alt forumlar olan Oyun, Dizi&Film ve müzik ve güncelliğini koruyabilecek konular [Deprem vb.] için geçerli değildir.) konuları, arşive alınarak kilitlenir. Forum üyeleri istedikleri taktirde kendi konularını kilitleyerek arşivletebilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok