Konu: [07.02.2025 - Tavon Blanda - Linzell Blanda] Deathmatch , Metagaming  (Okunma sayısı 156 defa)

#0 - 07.02.2025 13:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tavon Blanda - @USTA / Linzell Blanda @MrPANDA

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Joshua Palmer

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:07.02.25, 1.42

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatch ve Metagaming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dün gece saatlerinde Joshua Palmer karakteri ile birlikte etrafta gezerken kırmızı bir Turismo tarafından takip ediliyoruz, bunun sonucunda kısa süreli bir konuşma yaşıyoruz. "Patronlarınızı seviyor musunuz?" tarzında garip ve saçma birkaç chat atıyorlar. Ardından karşı araçtakiler bana ve Joshua'ya hiçbir açıklamasını bulamadığımız şekilde ateş açıyorlar. Bu ateşin ardından yaralı konumuna düşüyoruz. Buraya kadar olan kısım tamamiyle Deathmatch, bu ikiliyle daha öncesinde hiçbir diyaloğa girmediğimize eminim zira Joshua Palmer karakteri zaten dün gece açıldı. Biz yaralı konumuna düştükten sonra "Patronuna söyle" tarzı bir chat daha atıyorlar, oluşum listesine girip oyunda gördüğünüz isimlere ateş açmanız tam anlamıyla MG oluyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 07.02.2025 15:07
Sebepsiz yere ateş açılmadı bizi rolde aşağılayıp birliğimizi küçük düşürdünüz bizde karşılık verdik rastgele dmciler gibi size gelip ateş açmadık sebibimiz vardı mg dönmedi çünkü sizi hep bir arada gördük sürekli mekanlarımıza geldiniz olayın mg ile alakası yoktur
« Son Düzenleme: 07.02.2025 15:10 MrPANDA »

#2 - 07.02.2025 15:33
Olay birlik içi haberleşme ya da haberleşmeme değil, Joseph Scarfone ile beraber rol yaptığım, işletmelerde yan yana durmamız onun patron olduğu anlamına mı geliyor? Birlikte bulunmayan başka birini de onun yanında görseydin, Joseph'in olmadığı bir yerde ona da ateş açacak mıydın? Bana ateş açmak için hiçbir makul sebebin yok, sadece yazılı savunma yapıyorsunuz. Kanıtlarınız nerede?

#3 - 07.02.2025 16:47
Olay birlik içi haberleşme ya da haberleşmeme değil, Joseph Scarfone ile beraber rol yaptığım, işletmelerde yan yana durmamız onun patron olduğu anlamına mı geliyor? Birlikte bulunmayan başka birini de onun yanında görseydin, Joseph'in olmadığı bir yerde ona da ateş açacak mıydın? Bana ateş açmak için hiçbir makul sebebin yok, sadece yazılı savunma yapıyorsunuz. Kanıtlarınız nerede?
Dostum ortada yapılan rol var size geliyoruz başta iyi gidiyordu sonradan bize karşı çıkmaya başladınız ic şekilde halledilebilecek bir rolken sen bunu şikayete dönüştürüyorsun bu neredeyse savaş sebebi bile olabilirdi liderlerinizin bu konuyu ic çözemesi gerekiyordu şikayeti doğru düşünmüyorum

#4 - 07.02.2025 18:14
@USTA @MrPANDA Düşman olduğunuza dair kanıt sunmalısınız 24 saat içerisinde.

#5 - 07.02.2025 18:22
@USTA @MrPANDA Düşman olduğunuza dair kanıt sunmalısınız 24 saat içerisinde.
Ne tür kanıt istiyorsunuz r20 ler bile nasıl rol döndüğünü biliyor ben her yaptığım rolü ssmi alacağım ss editlemek için görüntü ssi almıştım chat yok ama onlar durumu biliyor biz aramızda bile konuştun bir olay döndüğünü ve saldıraya geçeceğimizi ilettim

#6 - 07.02.2025 18:29
Biz yine düşman olduğumuzu göstereceğiz bir şekilde 24 saat içerisinde

#7 - 07.02.2025 22:19
Linzell Blanda karakteri Deathmatching kapsamında cezalandırılacak.