Konu: Bernabe Tejador Hile Kullanımı  (Okunma sayısı 364 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 03.02.2025 23:29
Bunu izleyen herkes samp bugı olduğunu anlayacaktır zaten o araç senin oyununda orada bozulmuş benim ekranımda yok oradan geçince senin ekranında sürüklemiş olarak gözüküyor ufak bir oyun hatası 2004 yılında çıkan bir oyundan bahsediyoruz. Bu arada şarkı ismi neydi rol yaparken bende dinlemek isterim.

Kirve sen Varrioda değilmiydin İdle geçmişin
La sende Grove'da değilmiydin sivile geçmişsin yaşandı bir şeyler diyelim, lütfen şikayeti kirletmeyelim sonuçlansın ŞLAKSDKLASDŞLKSADKLŞKADS

#11 - 03.02.2025 23:30
Olur öyle şeyler ya rolleyek bi ara GKJASDLFKAHSFLKJASF kirletmeyelim şikayeti sonuçlansın :manifdog

#12 - 04.02.2025 05:53
Bunu izleyen herkes samp bugı olduğunu anlayacaktır zaten o araç senin oyununda orada bozulmuş benim ekranımda yok oradan geçince senin ekranında sürüklemiş olarak gözüküyor ufak bir oyun hatası 2004 yılında çıkan bir oyundan bahsediyoruz. Bu arada şarkı ismi neydi rol yaparken bende dinlemek isterim.

Bende bir tek bende gözüktü sanmıştım ama yanımdakilere sordum onlarda da öyle gözüktüğünü söylediklerinde şikayet açmamı söylediler bende şikayet açtım, zaten 3. parti bir yazılım kullandıysan yetkililer bunu görüp cezai işlem uygularlar lakin öyle bir şey olmadıysa hepimize de öyle gözüktüyse kusura bakma

#13 - 04.02.2025 17:56

Bende bir tek bende gözüktü sanmıştım ama yanımdakilere sordum onlarda da öyle gözüktüğünü söylediklerinde şikayet açmamı söylediler bende şikayet açtım, zaten 3. parti bir yazılım kullandıysan yetkililer bunu görüp cezai işlem uygularlar lakin öyle bir şey olmadıysa hepimize de öyle gözüktüyse kusura bakma
Hani birinizde çıkıp demedi mi samp bugı bu diye 2 haftalık samp oyuncusu bile anlardı bunu  ::) ::)

#14 - 05.02.2025 09:56
şarkı cokkk iyi la

#15 - 05.02.2025 15:51
Hile kullanımları https://www.vice-rp.com/forum/index.php?board=82.0 ilgili adres üzerinde açılıyor.

Şikayet ile alakası olmayan kişilere işlem uygulanacak, oyuncu şikayeti konusu sohbet alanı değil.