Konu: Maskeli_37416 NON-RP  (Okunma sayısı 134 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.02.2025 23:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_37416

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Valeriya Petrovica

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ağır silahlar(AK-47, Shotgun vb.) ile bisiklet, motor gibi araçları süremezsiniz. Non RP kapsamında ceza alabilirsiniz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi dışarıda shotgun ile Valeriya'yı vurmuş, inip bana da sıksın diye kadına saldırdım motordan inip shotgunla bana ateş etti ve düşürdü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:https://streamable.com/7l3l1h

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 04.02.2025 00:01
Kişi @LaLa forumadlı kişiymiş.

#2 - 04.02.2025 00:21
Olayı şöyle açıklıyorum, Valeriya karakteri motorumu çalıp uzun bir süre kaçıyor, en son bir çarpışma yaşıyoruz ve arkadaş motordan düşüyor, atacağım video'da görebilirsiniz ki Shotgun'u araçtan alıp iniyorum, öyle sıkıyorum. Yani kovalamaya boyunca benim silahım aracımdaydı. Valeriya karakteri Bunny yaparak benden kaçıyor, bende o anki kovalama heyecanı ile geri dönüp önüme ilk gelene biniyorum. Motoruma binip kaçtığı yöne doğru sürüyorum, sırf non-rp olmasın diye motordan inip arkadaşı üstümde silahla arıyorum, Valeriya'ı vurunca çalınan motorumu alıyorum, üstümde silah var, aracım uzakta olduğu için motoruma binemem gerekiyor, kısacası üstümde shotgun ile saatlerce gezmedim, beş dakikalık bindim, bindiğimde motoru sürmedim bile, olduğum yerde sabit kalıp Valeriya ile konuştum, sonrasında zaten bölgeden uzaklaşıp geri aracıma binip gittim, bırakacağım video'u izlerseniz dediklerimle uyuştuğunu anlayacaksınız, iyi forumlar.

Video kanıtım: https://streamable.com/t6jffi

#3 - 04.02.2025 00:39
Bu bir savunma niteliği taşımıyor, kuralı sonuç olarak ihlal etmişsiniz.

#4 - 04.02.2025 00:44
Nitelik taşıyıp taşımadığını yöneticiler karar verir kanki, sen değil. Bir ihlal yaptıysam cezasını alırım zaten, ben olayları tüm netliği ile açıkladım, arkadaşın bunny yaparak kaçmasaydı motora binmem gerekmezdi, Daha yanıt vermeyeceğim sana, sonuçlanabilir.  :vice:

#5 - 04.02.2025 00:59