Konu: Paul McCrea| Tank.cs  (Okunma sayısı 562 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 04.02.2025 15:36

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=153209.0

Al kardeşim oku dur, rehber olur sana.
E cevap veremedin bakıyorum?

yapmadığın fear rpden dolayı cezalandırılsın bu arkadaş, 26 kişi birliği var 3 aktifi var biraz rol desteğe ihtiyacı var.
Yetkiliyi siz çağırdınız ama ihlali de siz yaptınız, tabi rol bilginiz olmadığı için farkında değilsiniz muhtemelen. Giderken gördüğünüz Jeff ve diğer üyelerde oradaydı. 4 kişilik birliğinizden daha fazla veya eşit kişi vardı orda anlayacağınız. Fear yapmam gereken bir konu değil. Yetkili de bunu doğruladı  :) İllegal rol yasağınızı da unutmamak gerek.

kral yarış rolü harici bir şey yaparsan zaten sicilin artar ki elynn isimli admin sana gayet fazla sabır göstermiş. yapamadığın roller ve ihlal ettiğin fear rpden jail alman gerekiyordu. yeni başlayan oyunculara verilen rol desteğinden faydalanabilmek için discord üzerinden iletişime geçebilirsin. pek umurumuzda değilsin açıkçası

3 Aktifli birlik; https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=166416.0 1 Ayda 120 sayfa.
Alttakide siz garaja gelmeden 1 saat öncesi  ;)

Spoiler: GösterGizle

Bu sicillerle bana rol hakkında yorum yapma hakkınızın bile olduğunu sanmıyorum. Ama eğer cidden rol yapmak isterseniz özel olarak size rol dersi verebilirim. Sizi umursadığımı düşünmenize de ayrıca kahkaha patlattım.
Spoiler: GösterGizle

Tarafımca daha fazla ileti gelmeyecek, laf kalabalığına gerek yok.  :sampanya:
20 levelsin bro ne ihlalinden bahsediyorsun sen rol yaptığını mı sanıyon sanki asdhjıasdjıopasd? yarışçı konsepti en kolay ilerleyen ve en basit yöntem. yarış sırasında ss harici bir ne plug rolünüz var ne farklı bir rolünüz var. ssleri tek tek atarak zaten zamanında bizde kasıyorduk 500 sayfa aa pardon sen yoktun o zamanlar doğru XD. konsept zaten needforspeed daha ne anlatıyon. bu zamana kadar jail almadığın için şanslısın çünkü 4 kişiye kafa tutup fear rpden jail almadın. admin uyarmasaydı ilk jailini bizden yiyecektin. ne tarz bir oyuncu olduğunu biliyoruz zaten mümkünse yarışını yap kimseye sataşma. son 5 gün
« Son Düzenleme: 04.02.2025 15:40 vlone »

#21 - 10.02.2025 01:06
Şikayette bir sorun görülmedi.