Konu: Spawn kill + Güvenli böllge ihlali  (Okunma sayısı 130 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.02.2025 15:21
 >:( Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Jamal Jabari @şehmuz_kürdal

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.02.2025 14.25-14-30
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Spawn kill, Güvenli Bölge ihlali.
Alıntı
"
Güvenli bölgeler:
Sunucu içerisinde sistemsel olarak belirtilmiş alanlar (köşede Güvenli Bölge ibaresi olan) ve listelenmiş yerler güvenli bölge olarak tanımlanır. Bu bölgelerde karşılıklı anlaşılmış olsa bile hiçbir şekilde illegal rol gerçekleştirilemez, agresif rollere yönelik kışkırtıcı roller yapılamaz.
- Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
-------------------------------------------------------
8.1. Spawn Kill: Bir oyuncunun diğer bir oyuncuyu tekrar tekrar öldürmesi eylemidir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: GYM'de /yetenek kasarken Jamal Jabari isimli arkadaşın olay yerine gelmesi, selam verip /me adama dalar. Emotesini atıp bana saldırması ile başlamaktadır. Olay yerinden çıkıp kaçıyorum fakat arkamdan arkadaşı ile beraber gelip beni bayıltıyorlar. 90 saniyenin ardından tekrar kalkıyorum ve tekrar bayıltıyorlar, bu işlem 4 kez sürüyor ve sonunda ticket'e gidiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
1-
2-
3-
4-
5-

Ek açıklamalar(varsa): - Bunun gibi rol bilmez arkadaşları lütfen sunucuda bulundurmayınız rica ediyorum. Sunucunun huzurunu bozuyorlar.

#1 - 01.02.2025 15:37
Şahıs ile bazı sürtüşmeler yaşadık bunu ikimizde biliyoruz. Ganton GYM bölgesinde ikimiz de karşı karşıya geldik şahıs kanıtta da atacağım üzere "Naber orospu çocuğu gel dövüşek" diyor ve bana saldırıyor brawl başlıyor fakat arkadaş canı azalınca kaçmaya başlıyor. Savunmam budur, kişi kavgayı kendi başlatmaktadır, ben sadece bu kavgaya karşılık vermekteyım. Bunu logları inceleyerek de öğrenebilirsiniz.

Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 01.02.2025 18:20 şehmuz_kürdal »

#2 - 01.02.2025 15:38
Hasar loglarımıza bakılabilir, şahıs kavga ederken bile emote vermiyor.  ::)

#3 - 01.02.2025 15:40
Ayrıca şahsın attığı kanıtları da incelediğimizde "FEAR RP" kuralına uymadığı yaralı olduğu halde bile küfür ve hakaretler etmeye devam ettiği görülmektedir. Bunun için ve yaptığı YKİ işlemleri için ayrıca şikayet açacağım.

#4 - 01.02.2025 18:18
"Spawn Kill" için yapabileceğim tek savunma şu olabilir. Şahıs yaralı süresi bitiminde yaralı rolü yapmak yerine bana saldırdığı için bende emote vererek şahsı tekrardan yaralıya düşürmek zorunda kalıyorum. Hepsi bu.

#5 - 02.02.2025 02:21
Şablona uygun şikayet oluşturun.