Konu: İzinsiz Freecam kullanımı.  (Okunma sayısı 187 defa)

#0 - 02.02.2025 20:17
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Felicia Schweinger @Marihuana
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31.01.2025 - 17:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişinin izinsiz camhunt kullandığı videoda net bir şekilde görülmektedir. Gereğinin yapılmasını talep ederim.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle
[/youtube]

Ek açıklamalar(varsa): Kişiye ağır yaptırım uygulanmasını talep ediyorum.

#1 - 02.02.2025 20:20
/do ?.

#2 - 03.02.2025 16:07
Merhaba, orada izinsiz freecam kullanmıyorum. Motorcu yüzünden buga giriyorum ve hareket edemiyorum. o yüzdende /sit atıyorum. Çok saçma bir şikayet geldi fakat yani anlamda veremedim.

#3 - 03.02.2025 16:14
Fıttırdım, OOC kinini başka bir yere sakla lütfen. Böyle anlaşamayız kimse anlaşamaz.

#4 - 03.02.2025 17:23
Merhaba, orada izinsiz freecam kullanmıyorum. Motorcu yüzünden buga giriyorum ve hareket edemiyorum. o yüzdende /sit atıyorum. Çok saçma bir şikayet geldi fakat yani anlamda veremedim.
Hayatımda böyle saçma bir savunma görmedim. Motorcu sana dokunmuyor bile senin orda motorcu ya bakmak için freecam açtığın belli bir de sana kinlenecek değilim ayrıca Fıttırdım da değilim yaptığın savunma yetersiz. Eğer tüm savunman buysa sonuçlanabilir.

#5 - 06.02.2025 13:46
Camhunt görünmüyor, buga girdiği için /sit komutu kullandığı da görünüyor. Arşiv.