Konu: İhlaller zinciri WolfraM Vollrath  (Okunma sayısı 133 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.01.2025 21:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Wolfram_Saurer (forum adı çıkmadı)
Vollrath_Weisser (forum adı çıkmadı)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Paul Dragan

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Güvenli Bölge İhlali, Car Jack

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Optima news ile IC olarak ters düştük hiçbir problem yok fakat bazı arkadaşlar güvenli bölge de car jack yapıp beni kicklettirip girince de güvenli bölge de düşürdüler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): İki ihlalden de caydırıcı ceza almalarını talep ediyorum.

#1 - 30.01.2025 21:13
GBI savunmasına gelirsek, arkadaş emote'lara uygun roller yapmadığı için aslında oyuna girer girmez ilk kendisi vurmaya başladı, sürekli güvenli bölgede manevra yapıp bizden kaçmaya çalışıyordu. Motorundan düşürdüğümüzde motoruna geri binip kaçmaya çalıştı, emote ile düşürdük tabii ki. Arkadaşa illegal rol uygulamamak için hatta yakasından tutup çekme rolü yapıyorum ona rağmen Wolfram'a saldırınca Wolfram'da ona saldırıyor son chatide okursanız arkadaş yanında olmamıza rağmen ben öldürürüm bunları gibi şeyler söylüyor, bölgede aslında ilk hatayı kendisi yapıyor. Pek bir açıklaması yok bu rolün. Savunma açık ve net.
« Son Düzenleme: 30.01.2025 21:24 avtomat zant moskitros »

#2 - 30.01.2025 22:36
Benim ssimle değil kendi ssin varsa onla savunma yap

#3 - 31.01.2025 11:14
Şikayette belirtilen karakterler "Güvenli Bölge İhlali"nden cezalandırılacaklar, "Jackie_King" karakteri ise aktif rolde /b- bölmekten cezalandırılacak.