Konu: Randall Krona - Spawnkill, Retarded RP, Deathmatching, Uygunsuz rol  (Okunma sayısı 105 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.02.2025 03:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Randall_Krona @Raydes

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Juvante_Crawford @vertigo.exe

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03:01 - 01.02.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
8.1. Spawn Kill: Herhangi bir silahlı çatışma durumunda rakip oyuncu interior içine girdiğinde oluşan bekleme süresini kendi lehine kullanan oyuncunun yapmış olduğu ihlaldir. Bir savaşın veya çatışmanın direkt olarak seyrini değiştirebildiği için yaptırımı ağırdır.

3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Deathmatching: Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

9.1. Kısmi yasaklamaya tabi tutulan uygunsuz roller:
- işkence
- bir uzuvu kesme, koparma, vb.
- bir oyuncuyu tiksindirebilecek her türlü uygunsuz davranışlar
- reşit olmayan (18 yaş altı) karakter yönetmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, Juvante karakteriyle cafe de rollüyorduk. O sıra da Randall karakteri rolsel kaba bir dille bana seslendi. Uygun bir dille karakterle sohbetimi sürdürdüm. Doğal olarak, Juvante karakteri beni savunma amaçlı öne atıldı. Randall ile konuştu. Randall'ın agresif davranması ve brawl rolüne istekli bir şekilde davranması sonrası tartışma kavgaya çıktı. Buraya kadar bir sorun yok, rol ne kadar doğru olmasa da role uyduk. Rolün devamında Juvante karakterini kaldırıp bölgeden uzaklaşmaya çalışıyoruz. (karakterim korktu, tedirgin oldu. Bölgenin güvenli olmadığını fark edince bölgeden uzaklaşmak istedi.) Akabinde, Juvante karakterini kaldırıp kapı dışarıya çıktığımız sırada Randall karakterini görüyoruz. Juvante ile onu karşı karşıya getirmemek için karakteri uzaklaştırmaya çalışıyorum. Randall karakteri, Juvante karakterinin düşmesine rağmen tekrardan saldırıyor ve Spawnkill kural ihlalini işlemiş oluyor. Karakterim bu ihlale karşın rolünü bozmayarak role devam ediyor. (rolün bitimini bekliyorum.) rol devamında Randall karakterine karşı "uzak dur." "bizi rahat bırak" demesi üzerine. Randall karakteri bu sözlerime sinirlenip bana saldırıp düşürüyor. Deathmatching kural ihlalini işlemiş oluyor. Buraya kadar da tamam, role uymaya devam ediyorum, randall karakteri, karakterimin izni olmadan kafasını tutarak kaldırıma vurur emotesi atıyor. Burada da "uygunsuz rol" ihlali yapıyor. Kişinin savunmasına bile gerek yok.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ek açıklamam yok, iyi forumlar.

#1 - 01.02.2025 10:25
@Raydes 24 saat içinde savunma yapmalısınız.

#2 - 02.02.2025 02:01
Şahıs sergilediği rollerden dolayı cezalandırılacak.