Konu: Özel modelimi kullanıyor Florencia_Powell  (Okunma sayısı 317 defa)

#10 - 31.01.2025 18:55
Selam, vk'da gezerken senin olduğunu iddia ettiğin kafanın aynısına denk geldim. Seninki de sadece textureleri değiştirilmiş halde.

Spoiler: GösterGizle

VK skinleri sunucuda serbest, rel oldukları için. Alt kısıma da kanıtını bırakıyorum.

Ayrıca şu an skinlerini onaylı yapımcı olmayan Tyriss'e yaptırıyorsun, bu da senin haklarını elinden alıyor.

Dostum bu attığın görselle benim modelimin bir alakası yok zaten detaylı bir şekilde bakıldığı zaman, bu konuyla alakan dahi yok neden cevap veriyorsun?

Son olarak, yanlış hatırlamıyorsam skinlerini onaylı olmayan yapımcılara yaptırıp bir de üstüne şikayet açarsan modellerin siliniyor diye biliyorum. Yanlışsa yetkililer düzeltebilir.

#11 - 31.01.2025 18:57
Son bir kez daha açıklama yapmak istiyorum, benim DFF'in aynısı kullanılıyor yani bire bir aynısı. üzerinden dff konusunda değişiklikler olsa neyse sadece TXD değişmiş.

Lütfen daha ekleme yapmayın.

kardeşim sana anlatamıyoruz galiba, 5 kişi oturup sana anlatmaya çalıştık, ama malum anlamak mı istemiyorsun, yoksa bilmeden mi anlamıyorsun bilemedim.
Kullandığın Head DFF'i rel zaten VK'da rellenmiş head, senin face'in de saç TXD'nde çok değişkenlik göstermemiş, birinci olarak Tyriss onaylı değil sadece saç
texture'una ton/doygunluk atmış, bu kadar yani skinini falan kullanmıyor adam, zaten rel olan head DFF'i kullanılmış, TXD benzemiyor zaten bu kadar da anlamadıysan sana paintte çizerek de gösteririm :garip:

Seninle tartışmaya girmek istemiyorum Tyris eski bir onaylı yapımcı Bu sunucunun %70 Zaten Tyris tarafından yapıldı. Eğer zaten az çok bu model işinden anlıyorsan bire bir aynı olduğunu anlayabilirsin, gereksiz yere buraya cevap verme, seni kibar bir dile uyardım fakat sen hala cevap veriyorsun.

#12 - 31.01.2025 19:16
Selam, vk'da gezerken senin olduğunu iddia ettiğin kafanın aynısına denk geldim. Seninki de sadece textureleri değiştirilmiş halde.

VK skinleri sunucuda serbest, rel oldukları için. Alt kısıma da kanıtını bırakıyorum.

Ayrıca şu an skinlerini onaylı yapımcı olmayan Tyriss'e yaptırıyorsun, bu da senin haklarını elinden alıyor.

Bakıldığı zaman benim attığım sslerle alakası yok, sadece cevap vermek için cevap vermiş arkadaş.

Son olarak, yanlış hatırlamıyorsam skinlerini onaylı olmayan yapımcılara yaptırıp bir de üstüne şikayet açarsan modellerin siliniyor diye biliyorum. Yanlışsa yetkililer düzeltebilir.

#13 - 01.02.2025 00:30
  Biz de yanlış olmaz güzel kardeşim, yanlışı yollamışım. Doğrusunu da aşağıya bırakayım.
  https://m.vk.com/wall-68939661_53773

Dikkatlice cred: tyriss yazıyor.

Ayrıca skinlerini onaylı olmayan bir yapımcıya yaptırmana rağmen şikayet açıyorsun. Bunu da tekrar vurgulayayım. İyi forumlar. :sampanya:

#14 - 01.02.2025 20:20
  Biz de yanlış olmaz güzel kardeşim, yanlışı yollamışım. Doğrusunu da aşağıya bırakayım.

Ayrıca skinlerini onaylı olmayan bir yapımcıya yaptırmana rağmen şikayet açıyorsun. Bunu da tekrar vurgulayayım. İyi forumlar. :sampanya:

Tyris kullanmadığını kendi söylüyor, modeli cacheminingden almışlar

#15 - 01.02.2025 20:35

#16 - 01.02.2025 21:16

kardeşim sen anlamıyor musun yoksa başka bir şeye mi vurgulamaya çalışıyorsun, sana diyoruz ki Rellenmiş zaten, tyriss'in yaptığı skini VK'da rellemişler, VK'da da rellenen skinler bir sorun yaratmıyor. Senin head DFF'in relase "paylaşılmış" "kullanılıyor" zaten demen yanlış bir kere, sana kaçıncı anlatışım bilmiyorum ama, senin head'ın bile daha önceden başkasınin head'ı anlayacağın, rellenen head'da fark ettiysen tyriss'in yaptığı head anlayacağın kardeşim.

#17 - 01.02.2025 21:48

kardeşim sen anlamıyor musun yoksa başka bir şeye mi vurgulamaya çalışıyorsun, sana diyoruz ki Rellenmiş zaten, tyriss'in yaptığı skini VK'da rellemişler, VK'da da rellenen skinler bir sorun yaratmıyor. Senin head DFF'in relase "paylaşılmış" "kullanılıyor" zaten demen yanlış bir kere, sana kaçıncı anlatışım bilmiyorum ama, senin head'ın bile daha önceden başkasınin head'ı anlayacağın, rellenen head'da fark ettiysen tyriss'in yaptığı head anlayacağın kardeşim.

Bak şimdi sen beni anlamıyorsun, birden fazla rell model paylaşan sunucu var eğer ki bir modeli yapımcısı modeli rell olarak paylaşmıyorsa hiç bir sorun yok, bir modeli çalmak kadar kolay bir şey yok zaten, sen gelip kardeşim senin modelini zaten X kişisi rellemiş derse saçmalık, senin bu şikayetle bir alakan yok zaten sen neden cevap veriyorsun, senden anlama kıtlığı var galiba

#18 - 02.02.2025 06:33
Merhaba, şikayet incelendi.

Modellerdeki tek benzerlik saçların aynı olması, bu da normal bir durum çünkü saçlar sims-imvu vb. uygulamalardan alınıyor. Çakışma olması önlenemez maalesef. Yüzler birbirini andırsa da aynı değiller, SAMP'ın doğası gereği de tüm kafaların altyapısı zaten aynı. Bir problem görülmedi.

K&A