Konu: FalqoN - Godmode  (Okunma sayısı 603 defa)

#10 - 13.01.2025 13:27
Dayanıklılığım 10 ve uyuşturucu içmemle beraber canım 190ları görüyor, ayrıca dayanıklılığım sebebiyle bana verdiğiniz hasarlarda az. Bu yüzden bir anda düşmemem normal. Bariz şekilde attığınız mermiler işliyor ve düşüyorum, god açmış olsam neden yarıda kapatayım? Kanıt niteliği taşımayan editlenmiş bir godmode ssi ile banlanacağımı düşünmenizi yalnızca komik buluyorum.

Ayrıca kayıt alan arkadaş kendini çok kurnaz sanıyor herhalde, god mode on yazısını audio on'a çevirmiş. Hileyle oynayıp banlanmış kişilerin hazmedemeyip giderken yanımda birilerini götüreyim çabası ile yaptığı kurnazlıklar. Başka bir şekilde değerlendirilemez.

( Videonun başında görüldüğü gibi canım 115, altta paylaşılan sözde benim kendi gösterdiğim godmode yayınından alınmış olan ss'de montajla koyulan hile g1 hilesi. G1 hilesi canı sabit 100 yapar, hiçbir şekilde 115 olmaz. Edit yaparken biraz düşünüp yapın, acemice olmuş ((: ) 

Videoyu dikkatli izlerseniz arkadaşın bahsettiği saniyelerde canım 115'den 100'e düşüyor, devamında bir süre canım azalmıyor ve birden 30'a düşüyor. Yani toplam 70 hasar birden gidiyor, hasarlar toplu şekilde işliyor. Anlık laglanma veya buglardan dolayı olduğunu tahmin ediyorum. ( Vpn kaynaklı olabilir ) Yoksa çıkıp burada uzinin veya shotgun'ın 70 vurduğunu savunacak birisinin olduğunu sanmıyorum. Pompalının 25 uzinin 3-4 vurduğu bir adam için bu hasar değerleri gayet normal.

Şikayetin hızlı bir şekilde sonuçlanmasını rica ediyorum.
https://streamable.com/nkegic adminler bunuda dikkate alır ise canı 100de sabit eğer maske bugu filan diyecek ise şaşırmam :) iyi günler dilerim arkadaşın kendi videosu

#11 - 24.01.2025 13:11
sekiz aydır sizin ile üç dört kere savaştım bir kere bile ban yemedim hepinizide yettim ben anlamadım senin bu çekememezliğini  :garip:

[16/01/2025, 03:22] Beck_Winkler adlı karakter Salvador_Black isimli yetkili tarafından Hile Kullanımı sebebi ile yasaklandı.
 [16/01/2025, 03:45] Giacomo_Imperiolli adlı karakter Brooklyn_Andretti isimli yetkili tarafından Hile Kullanımı sebebi ile yasaklandı.

yazarken utanmadın mı

#12 - 24.01.2025 15:10
sekiz aydır sizin ile üç dört kere savaştım bir kere bile ban yemedim hepinizide yettim ben anlamadım senin bu çekememezliğini  :garip:

[16/01/2025, 03:22] Beck_Winkler adlı karakter Salvador_Black isimli yetkili tarafından Hile Kullanımı sebebi ile yasaklandı.
 [16/01/2025, 03:45] Giacomo_Imperiolli adlı karakter Brooklyn_Andretti isimli yetkili tarafından Hile Kullanımı sebebi ile yasaklandı.

yazarken utanmadın mı

Godlu video ile şikayet açan adamlarda utanma arıyon biraderim :D

Sonuçlayın artık şu şikayeti. 2-3 haftadır kimse ileti atmıyor, savunma da yapıldı.

@Razy @hopeless

#13 - 27.01.2025 00:17
God mode şüphesi için yetersiz kanıt.