Konu: -GERİ ÇEKİLDİ-  (Okunma sayısı 110 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.01.2025 21:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_59148  @mixon

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Roleplay

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.01.2025 20:27

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi ile kaza rolüne giriştim bir anda saldırmaya çalıştılar bir yere saklandım, bir anda buldular sonrasında silahı çekip sıktılar çok saçma, silahları silinmeli sunucunun huzurunu bozuyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/fjwylx

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılsın.

« Son Düzenleme: 22.01.2025 22:23 Hasmımyaşamaz »

#1 - 22.01.2025 21:23
Arkadaş ile konuştuk ve anlaştık şikayetimi geri çektim iki tarafa da iyi roller dilerim.  :vays:
« Son Düzenleme: 22.01.2025 22:24 D E A G L E »

#2 - 22.01.2025 21:57
O sıra başka birşey ile ilgileniyordum, fakat siz ihlal yapıyorsunuz bir kaza rolü için silah çekmek kadar saçma birşey yok farkındaysan seni eklemedim şikayete o adam gerekli savunmasını yapsın.

#3 - 22.01.2025 22:10
Aktif rol esnasında afk atıp, arka planda farklı birşey ile ilgilenmek ne kadar doğru? Onu da geçtim, başka birşey ile ilgileniyordum diyorsun, tamam sıkıntı yok, peki neden sana sıkıldığı an tekrar afk atıyorsun? Oyuna geliyorsun, düşeceğini görüyorsun, direkt afk atıyorsun. Aktif rolde afk, /b ihlali ve sürekli roleplay kurallarını çiğniyorsun. Tarafımızca çiğnenilmiş bir ihlal görmüyorum. Bundan başka ileti gelmeyecektir. Sonuçlanabilir.

#4 - 22.01.2025 22:14
Merhaba, öncelikle selamlar!
Karakterimle rol yapıyordum, hooda geldiniz ve birlik arkadaşımla bir kavgaya girdiniz. Arkamı döndüm, kavgaya katıldım. Peşinden koştuk, bir anda yok oldun. Apartmanın içerisine girdiğinden şüphelendik, aradık bulduk. Rol esnasında kavgada dahil düşmemek için sürekli ESC atıyorsun.. AFK atıyorsun.. Düşmemek için ESC bug dahil yapıyorsun. Birlik arkadaşım Raiden Nakashima silahını çekti, sana sıkacaktı. Karakterim rolsel olarak onun birlikte önemli olduğunu ve bunu kendisinin yapması gerektiğini düşündü, "sal bunu ben yapayım" dedi. Ve seni orada yaraladı. Sunucunun düzenini bozmak gibi bir niyetimiz yok, her şey rolsel gelişti ve daha önce de hiç  olarak kural ihlali yapmadım, yapmamda.. OOC Sicil Kayıtlarıma bakabilirsiniz. Ben burada bir kural ihlali yaptığımı düşünmüyorum. Gidipte gerçek hayatta adam dolu tehlikeli bir organizasyonun bulunduğu/takıldığı mekana girer ve onlardan birisiyle kavgaya girer, daha sonrada kaçıp saklanırsan aynı şeyler olacağını az çok tahmin edebilirsin. Bu konuda şikayet açmak hakkın fakat ben bir kural ihlali yapmadığımı da tekrar dile getirmek istiyorum. Ayrıca burada arkadaşlarım gerekli kanıtlarıda atmışlar, birçok ihlali sende gerçekleştirdin. İyi günler, iyi roller diliyorum.

Selamlar kaza rolüne girdiği kişi benim, sonrasında karakteri, benim karakterime küfürler kullandı sonrasında karakterim.  "Müsait bir yere gel anneni bile sikerim."
Cümlesi kullandı, aracıma bindim kendi karakteri beni takip etti, hood'uma geçiyordum o sırada sms atarak bizlerden birine haber verdim, hood'a vardığımda karakterime karşın iğneleyici ifadeler kullandı benim karakterim ise kafa attı ve kendi karakteri kaçmaya çalıştı sonrasında kendisi ESC BUG ve birden fazla ihlal(Sürekli Roleplay) yaparak apartman'a kaçmış o sırada sms attığım kişiler arkadaşın karakterini takip etmiş ve rolsel olarak sıkmışlar. Konu bundan ibaret diğer "bug" altında değerlendireceğimiz şeyleri ise az sonra kanıt olarak eklerler, iyi günler.

https://streamable.com/svi3wn Bu video'da da gözüktüğü üzere kişi kendisi bir çok ihlal yapıyor,( /b ihlali, sürekli roleplay, esc bug)

#5 - 22.01.2025 22:16
Aktif rol esnasında afk atıp, arka planda farklı birşey ile ilgilenmek ne kadar doğru? Onu da geçtim, başka birşey ile ilgileniyordum diyorsun, tamam sıkıntı yok, peki neden sana sıkıldığı an tekrar afk atıyorsun? Oyuna geliyorsun, düşeceğini görüyorsun, direkt afk atıyorsun. Aktif rolde afk, /b ihlali ve sürekli roleplay kurallarını çiğniyorsun. Tarafımızca çiğnenilmiş bir ihlal görmüyorum. Bundan başka ileti gelmeyecektir. Sonuçlanabilir.
Yine afk çekmemin olayı, mesaj gelmişti ve afk bırakmak zorunda kalmıştım oyuna döndüğümde sıktınız ve /b den şikayet açılacağını söyledim, bu durumda pek birşey yok, savunma yapacak taraf sen değilsin o şikayette yer alan kişi savunmasını yapmıyorsa sonuçlanabilir.

#6 - 22.01.2025 22:22
Arkadaş ile konuştuk ve anlaştık şikayetimi geri çektim iki tarafa da iyi roller dilerim.

#7 - 22.01.2025 22:31
k&a