Konu: Toplu İhlaller Zinciri  (Okunma sayısı 301 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 19.01.2025 23:51
GBI sığınıyor gibisinden bi şey demişsin, olay gbi dışında başlıyor, gbi sığınmamın bir mantığı yok, ayrıca sığındığım da yok, kaçıyorum sizden yol oraya varıyor.
Legal rol ortamında saçma rol yapmıyorum, agresifi siz yapıyorsunuz, arkadaş grubu arasında kadın muhabbeti döndü, içeri girdiğimde onu vurguladım.
Ceza aldınız diye bize şikayet oluşturduğunuzu düşünüyorum nedense, bilmiyorum. Atladığım bir yer varsa belirtin, açıklarım.

#11 - 19.01.2025 23:56
Öncelikle rolde kendi karakterim bakımından hiçbir hata görmüyorum, savunmaya geçecek olursak;
Bu iki sste gördüğümüz üzere mekanınızda bize küfürler edip kovuyorsunuz, küfürlerinize asla karşılık vermiyoruz ve ben mekandan gitme taraftarıyım arkadaşlarımı çağırıp kapıya yöneliyordum fakat küfürlere devam ettiğiniz için Kieran karakteri size yumruk atıyor brawl böyle başlıyor. Bildiğim kadarıyla bir mekan sadece açılış yapıyorsa güvenli bölge sayılıyor haricinde sayılmıyor. Fakat yanlış biliyorsam Kieran karakterinin yaptığı güvenli bölge ihlaliyse sizin yaptığınız agresif rollerde güvenli bölge ihlali olarak değerlendirilmeli.
Spoiler: GösterGizle

Sonrasında brawldan kaçıp aracıma binip kaçacakken beni rolsüz olarak araçtan atan Dexter karakteri beni düşürüyor zaten bundan dolayı ceza aldı.
Beni düşürüyor ama kalktıktan sonra Monica karakteri gelip bana saldırmaya devam ediyor Monica'dan kaçıyorum zaten sste de kaçtığım gözüküyor. Diğer arkadaşlarım Monica karakterini düşürüyor ben de yaralı olduğum için aracın içine geçiyorum çünkü artık brawlda yapacak bir şeyim yok yaralı olarak aracıma geçiyorum yan koltuğa biniyorum zaten yaralı olduğumu görmenize rağmen hala beni araçtan indirip dövme rolünü sürdürmeye çalışıyorsunuz şanslıyım ki olay yerine 3 araç ekip geliyor ve brawl sonlanıyor. Yki ihlali yapmamak için aracı kullanıp kaçmıyorum. Yaralı durumuna düştükten sonra kimseye vurmadım.

Rolde hiçbir sorun görmüyorum. Zaten alt karakter jail yesem ne olacak kafasıyla bize saldıran, olay yerinde polis olmasına rağmen çıkıp aracın üstünde aracı tekmeleyen, YKİ durumunda Kieran karakterini kovalayan sizlersiniz ama biz rol keyfinizi öldürüyoruz öyle mi?  :manifdog
@Riarx 'ın Monica Fiorentini karakteri şikayetimizde YKİ den ceza alsa da alt karakteriyle agresif rollere girişmesine rağmen bundan ceza almadı gözden kaçtığını düşünüyorum. Bu şikayeti inceleyecek adminin yukarıdaki kanıtlarda Monica karakterinin alt karakterle agresif role girmesinden dolayı ceza almasını istiyorum. İyi roller.
Ne kullanıyorsan ben de aynı kafayı yaşamak isterim dostum.

Her gün 5g creatin, 1 magnezyum, 1 çinko, 1 multivitamin zinde tutar. Şikayet sonuçlanabilir herkes savunmasını yaptı.

#12 - 20.01.2025 04:15
Şahitliğimi onaylıyorum.

#13 - 20.01.2025 14:03
Şahitliğimi onaylıyorum.

#14 - 20.01.2025 14:44
 :garip:
« Son Düzenleme: 20.01.2025 15:17 et yiyen çiçek »

#15 - 21.01.2025 21:44
Kieran_Gardner adlı karakter ceza alacak, diğer kişiler için yetersiz kanıt.