Konu: Maskeli_51856 - BKİ  (Okunma sayısı 109 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.01.2025 23:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_51856

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran Görüntüsü

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: BKİ

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş gelip bizim hood'a gelip tek kişi hoodumu basıyor ve beni vuruyor sonrasında. Şimdi eğer size güzel bir örneklendirme yapacağım, çete bölgesine tek başınıza gidip haldır puldur saldırıyorsunuz ve sonrasında aracınıza binip gidiyorsunuz. Bu nasıl mümkün olabiliyor, realistik roleplay çerçevesinde bu tamamen baştan aşağıya bir kural ihlali.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Jail yesin

#1 - 20.01.2025 23:58
Öncelikle merhabalar.

Arkadaş o kadar güzel ss atmışsın ki .asi dosyası kullandığın apaçık ortada. CamFreeze.asi dosyasını silmeni öneriyorum öncelikle, şikayete bakacak yetkili bu arkadaşı 3.Parti yazılımdan işlem uygularsa sevinirim. Karakter düştüğü zaman hiçbir şekilde etrafına bakamazsın, sen bunu önleyen bir dosya kullanıp üstünlük sağlamış oluyorsun. 3.Parti yazılımdan işlem görmesini talep ediyorum.

Savunmam ise; Hood basma ihlali demişsin, hoodunuzun olduğu yerdeki interior Justice-Jamal_Butcher adlı karaktere ait. Savaşta olduğumuz birliğin üyesi olduğun için seni düşürdüm. Buraya yaptığınız ihlallerle ilgili bir ton ss atarım, rollü basmak neymiş ne değilmiş. Araca 4 kişi alıp DriveBY çıkmak ne zamandan beridir role uygun oluyor? Ve bunu rolsüz bir şekilde yapıyorsunuz.

SS'i siler veya herhangi bir şekilde değiştirirse diye "3.Parti yazılım kullandığının SS'i"
Spoiler: GösterGizle

#2 - 21.01.2025 00:08
Bölgeyi bundan önce 2 kez daha bastınız ve bunları kurala göre yaptınız, hatta buraya gelip bizimle rol bile yaptınız. Ayrıca orada ol yaptığımızı biliyorsunuz bilmiyorsanız da bu sizin sorununuz forum üzerinden 35 sayfa boyunca aynı yerde ssler yaptığımızı rollediğimizi görebilirsiniz burada sıyrılmak için bu tarz şeyleri bahane etmeniz komik cidden.

İşletme IFM tarafından birliğe verildi yönetmemiz için, rollerimiz de yardımcı olacağını düşünerek çünkü hood bölgemiz orası.
« Son Düzenleme: 21.01.2025 00:19 liltrampas »

#3 - 21.01.2025 00:09
Dediğin asiyi bilmiyorum bile, neyden bahsediyorsun? Kamera açıma göre SS aldım, burada kendini sıyırmaya çalışma olayı farklı yerlere çeliştirme. Eğer varsa şeyin şikayet aç dostum.

Savunmamı yaptım üzerine ileti atmana gerek yok. Diğer açtığım şikayete savunmanı yazabilirsin, kullandığın .asi dosyası diğer oyunculara üstünlük sağlayan bir dosyadır.

#4 - 22.01.2025 07:42
Merhaba, şikayet incelendi.

Scarlett_Pedrotti karakteri Deatmatching ve Retarted RP kapsamında ceza alacak. Birliğinizin herhangi bir savaş bildirimi yok ve birini düşürdüğünüz zaman "yat, ez" vb. cümleler kuramazsınız.
Carlos_Tejero karakteri ise İzinsiz Camhunt Kullanımı kapsamında ceza alacak. Yaralı kamerasında karakter yukarıdan görünüyor ve kamerayı hiçbir türlü oynatamıyorsunuz, görüntü camhunt yardımı ile alınmış.  Sizi vuranı SS almak istiyorsanız /hasarlar komutu yardımıyla almalısınız.

K&A