Konu: Carlos_Tejero CamFreeze.asi  (Okunma sayısı 93 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.01.2025 00:08
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @liltrampas / Carlos_Tejero
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba. Mevzubahsi geçen arkadaş bana şikayet açmış kanıtında ise CamFreeze.asi dosyası kulandığının kanıtıdır. Bilmeyenler için açıklayacağım; Kullanılan ".asi-celo" dosyası aktive edildiği zaman kilitlendiği kamera bakış açısından ayrılır, tamamen serbest kalarak etrafına bakabilir bir hale geliyor. Sunucuda yaralı durumda düştüğünde kamera yere kilitleniyorsa ve bunun gibi benzer durumlar içerisinde kameranın her oyuncuda kilitlenip etrafını görememesi gerektir. Bu arkadaş bu ihlali hiçe sayarak oyunculara üstünlük sağlayan dosyalara sahip olup onu kullanmış oluyor. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

İyi forumlar...  :sampanya:
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Daha temiz bir Vice için...

#1 - 21.01.2025 00:11
Kamera açımı görmektesiniz, karakterim yarı şekilde gözüküyor. Ve ben düştüğüm gibi SS aldım, bu da diğer bir şey. Onun yanı sıra bu Ekran Görüntüsünden hiçbir şey çıkarılamaz dostum, boş yere atmışsın bunu yani. Zaten F8 tuşuna iki kere basmışım, o yeri yakalamak için ardından o açıda olduğu için gerek kalmadı. Savunmam bu kadar.
Ya reis sen benim kameramın kilitlenip kitlenmediğini nereden biliyon, benim yerime mi oynuyon oyunu? Bende kilitlenmişti.

Gerekli yetkili inceler.
« Son Düzenleme: 21.01.2025 00:13 liltrampas »

#2 - 21.01.2025 00:15
Kamera açımı görmektesiniz, karakterim yarı şekilde gözüküyor. Ve ben düştüğüm gibi SS aldım, bu da diğer bir şey. Onun yanı sıra bu Ekran Görüntüsünden hiçbir şey çıkarılamaz dostum, boş yere atmışsın bunu yani. Zaten F8 tuşuna iki kere basmışım, o yeri yakalamak için ardından o açıda olduğu için gerek kalmadı. Savunmam bu kadar.
Ya reis sen benim kameramın kilitlenip kitlenmediğini nereden biliyon, benim yerime mi oynuyon oyunu? Bende kilitlenmişti.

Gerekli yetkili inceler.

Kamera ne olursa olsun yaralıya düştüğün anda yere doğru kitlenir, hiçbir şekilde çeviremezsin. Bunu bilmem veya kanıtlamam için senin yerine oynamam gerek yok. Oyun mekaniklerine hakim olmam yeter :).  Gerekli yetkili şikayeti inceleyip, gerekli kararı verebilir. İyi forumlar.

#3 - 21.01.2025 00:18
Bende bir hile yoktur, kullandığım asi vs'de yok x suncusu'nun orjinal gtasını kullanıyorum sadece skygfx ve araç modları vs kullanıyorum eğer böyle bir şikayetiniz varsa Forum üzerinden şikayet açabilirsiniz burayı sadece savunmanız yapmanız için var bunu anlayamıyorsanız doktora başvurmanızı tavsiye ederim, şikayete daha fazla bir şey yapmayacağım savunmanız bittiyse açıklanabilir.

( yukarıda bahsettiğimiz her konu hakkında kanıtlarım ve birlik olarak kanıtlarmız mevcut, yönetimin isteğine göre atabilirim)
« Son Düzenleme: 21.01.2025 00:20 liltrampas »

#4 - 21.01.2025 00:30
Bende bir hile yoktur, kullandığım asi vs'de yok x suncusu'nun orjinal gtasını kullanıyorum sadece skygfx ve araç modları vs kullanıyorum eğer böyle bir şikayetiniz varsa Forum üzerinden şikayet açabilirsiniz burayı sadece savunmanız yapmanız için var bunu anlayamıyorsanız doktora başvurmanızı tavsiye ederim, şikayete daha fazla bir şey yapmayacağım savunmanız bittiyse açıklanabilir.

( yukarıda bahsettiğimiz her konu hakkında kanıtlarım ve birlik olarak kanıtlarmız mevcut, yönetimin isteğine göre atabilirim)

Doktora başvurmak derken? Ortak nezaket kapsamında değerlendirilmesini talep ediyorum. Ne bu samimiyet? Ayrı olarak şikayet açtım zaten sana, o yüzden ileti atıyorum.

#5 - 22.01.2025 07:45
Merhaba, şikayet incelendi.

Scarlett_Pedrotti karakteri Deatmatching ve Retarted RP kapsamında ceza alacak. Birliğinizin herhangi bir savaş bildirimi yok ve birini düşürdüğünüz zaman "yat, ez" vb. cümleler kuramazsınız.
Carlos_Tejero karakteri ise İzinsiz Camhunt Kullanımı kapsamında ceza alacak. Yaralı kamerasında karakter yukarıdan görünüyor ve kamerayı hiçbir türlü oynatamıyorsunuz, görüntü camhunt yardımı ile alınmış.  Sizi vuranı SS almak istiyorsanız /hasarlar komutu yardımıyla almalısınız.

K&A