Relax olalım, başka bir ileti atmayacağım.
-) Eğer bir alanda sağlık görevlileri varsa, o rolü PD ile bile olsa fast geçemezsiniz. Bizden de onay almalısınız, ki "fast" geçseydiniz PD birimleri zaten direkt ayrılırdı. Biz geldiğimizde, fast geçmediğiniz anlaşıldı. (biz geldiğimizde de fast geçemezsiniz) VCPD memurları /do Fast geçildi şeklinde bir durum atsaydı, zaten rol yapılmazdı.
-) Tıbbi rol FAST geçildi dediğine göre, yaralı olduğunu belirtiyorsun zaten. Polis aracının arkasındasın, yaralı durumundan çıktığını kendin belirtiyorsun. Hala "iyiyim, devam edelim. Tehlikeliyim kanka, size de saldırırım." cevapları veriyorsun. Fear RP, sadece kaçırılmayla alakalı bir durum değil.
-) Sierra karakteri yaralı değil, bu onunla senin sorunun. Sen ise yaralısın, rolün resmi olarak fast geçilmemiş ve yaralı rolü yapman gerekiyor. "Seni sikerim." gibi laflar, bu rolün tanımına uymaz. Alanda sağlık görevlileri varken, kafanıza göre fast geçemezsiniz. Durumu bana PM'den anlatman gerekiyor veya VCPD memurunun /do'dan belirtmesi gerekiyor, belirtilmemiş. Sierra karakteri benim karakterim değil. Şehirde "tanrı" olarak gezen, bu duruma göre biraz sen oluyorsun dostum. FAST geçilen rollerde herhangi bir tıbbi işlem yapılmaz.
İllegal rolü biraz azaltalım. Hatanı kabul ettiğin taktirde, şikayeti geri çekeceğim. Şikayet aktif durumda, sana karşı herhangi bir düşmanlığım yok. VCPD rollerine katılım sağladığınız gibi, Medikal rol kültürünü de göstermek ana amacım. /pm'den VCPD memurlarına "beni direkt götürün" yazmak yerine, durumunu bana anlatsaydın anlayış gösterebilirdim. Hepimiz insanız, iyi akşamlar dilerim.