Son birşey ekliyorum, senin dediğin borç mevzusu bu kavganın oluşmasına ektedir zaten. Senin kendi suçlarını tek tek itiraf etmen çok güzel. Üstüne kapıda vurulmadığını ve kovalamaca sırasında bunnyhop ve car raming yaptığımızı söyledin, madem böyle bir iddian var ekleyebilirsini kanıtını, ben sesimi çıkartmam çıkartamam zaten. Onun dışında suçlu olmadığımız tüm olaylardan suçlandığımızı düşünüyorum, hepsinin tamamen yalanlama ve isim karalama olduğunu düşünüyorum. Zaten taciz rolü yasak, yetkililerin bunu dikkate almasını rica ediyorum, kişi bu rolüyle tüm rol zevkimizi kaçırıp midemizi bulandırdı. Üstüne eğlenceli bir rol yapmak istediğini söylüyor, insanların midesini bulandırmak belki de sadece senin gülebileceğin birşeydir, çünkü bizden gülen kimse olmadı rolde gördüğün gibi. Gerçekte böyle birşey yaptığında ne kadar kişi sana olumlu yaklaşır bunu da düşün, dayak yiyip kurtulduğuna şükredecekken birde üstüne şikayet açıyorsun. Bir kadını taciz etmenin bedeli sadece dayak değildir, sadece kadın değil herhangi bir insanı taciz etmenin bedeli bu değildir. Gerçeği düşünerek bunu role döktüğümüzde bizim yaptığımız gayette doğru zaten, tamamen suçlunun sen olduğunu düşünüyorum.