Konu: Alemci - ESP  (Okunma sayısı 415 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.01.2025 20:16
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Alemcii ‷HÜKÜMSÜZ
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: SS'de belli, ESP açıp DM'e gidiyor. Eski SS fakat bu olaydan dolayı ceza almamış, almasını istiyoruz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):"Hile kullanan birisi boş boş kurtulmasın"  ;) Ayrıca şikayetin açıldığı andan itibaren olan aktarımları kontrol edilsin.
« Son Düzenleme: 12.01.2025 20:25 Furend »

#1 - 12.01.2025 20:59
Eski bir ss üç ay geçmiş üzerinden buna eski bir ss olduğu için buna bir savunma yapmıyacağım, adminler ister ise bir savunma yaparım iyi günler dilerim.
« Son Düzenleme: 12.01.2025 21:02 Alemcii ‷HÜKÜMSÜZ »

#2 - 12.01.2025 21:22
Eski bir ss üç ay geçmiş üzerinden buna eski bir ss olduğu için buna bir savunma yapmıyacağım, adminler ister ise bir savunma yaparım iyi günler dilerim.

espnin savunması mı olur  ???

#3 - 12.01.2025 22:04
  Eski olması birşey ifade etmez, sonuç olarak hile açtın ve ceza almadın. Bu savaş rolünde kullandığın 3. parti yazılım ''esp'' sayesinde savaşta diğer rakiplerine üstünlük kurdun. Cezalandırılacaksın ((:

#4 - 12.01.2025 22:12
actigin sikayete bak git bi elini yuzunu yıka gel birader, ayni ssi bes dakika ugras vermeden 144p sekilde cs6dan "piksel sayisi cok az, belli olmaz kanki ya" diyerekten editlerim onu gectim daha nametagler belli bile olmuyor. kac ay gecmis kininizden oturdugunuz yerde inme geciriyorsunuz.  ::) ::) ::) ::) bir de idlewood starter pack kullanmaya devam mı cleo ile sobeit falan mi yapiyorsunauısdhqhwdoıqhwpdhqw

#5 - 12.01.2025 22:13
  Eski olması birşey ifade etmez, sonuç olarak hile açtın ve ceza almadın. Bu savaş rolünde kullandığın 3. parti yazılım ''esp'' sayesinde savaşta diğer rakiplerine üstünlük kurdun. Cezalandırılacaksın ((:
Peki madem öyle birşey oldu o zaman neden açmadın? Buna göz yumdun eğer hile isem o zaman açsaydın neden peki 3 ay sonra açtın ooc kin yaparak hareket etme eğer bundan bir ceza yada sunucudan yasaklama yiyecek isem kabul ediyorum, daha fazla sağdan soldan yazıpta şikayeti birlik tanıtımına çevirmeye gerek yok, son karar adminlerin kararı ceza alacak isem onlar söyler zaten, şimdiden sana ve tüm forumu gören arkadaşlara iyi roller dilerim.

#6 - 12.01.2025 23:11
actigin sikayete bak git bi elini yuzunu yıka gel birader, ayni ssi bes dakika ugras vermeden 144p sekilde cs6dan "piksel sayisi cok az, belli olmaz kanki ya" diyerekten editlerim onu gectim daha nametagler belli bile olmuyor. kac ay gecmis kininizden oturdugunuz yerde inme geciriyorsunuz.  ::) ::) ::) ::) bir de idlewood starter pack kullanmaya devam mı cleo ile sobeit falan mi yapiyorsunauısdhqhwdoıqhwpdhqw

Eğer OOC kinimiz olsaydı bizde sizin gibi "Sese çektiler sövdüler" derdik. Senin mantığın ile bakarsak bu attığın godmode ssini bende yapabilirim dostum. Herşey açık şikayetde, ban yiyecek arkadaşın.

#7 - 12.01.2025 23:12
Peki madem öyle birşey oldu o zaman neden açmadın? Buna göz yumdun eğer hile isem o zaman açsaydın neden peki 3 ay sonra açtın ooc kin yaparak hareket etme eğer bundan bir ceza yada sunucudan yasaklama yiyecek isem kabul ediyorum, daha fazla sağdan soldan yazıpta şikayeti birlik tanıtımına çevirmeye gerek yok, son karar adminlerin kararı ceza alacak isem onlar söyler zaten, şimdiden sana ve tüm forumu gören arkadaşlara iyi roller dilerim.
SS'ler elimize yeni ulaştı ve şikayetimizi ulaştığı gibi açtık. Biz sunucuda herkesin eşit şartlarda oynaması gerektiğini savunuyoruz    :sampanya: :vice:
Ayrıca diğer şikayetleri bu şikayete yansıtmayın, arkadaşınıza bir şikayet açıldı diye yanıp tutuşmayın. Bütün birliğinizin bu şikayete ileti atmasına gerek yok.

#8 - 12.01.2025 23:15

Eğer OOC kinimiz olsaydı bizde sizin gibi "Sese çektiler sövdüler" derdik. Senin mantığın ile bakarsak bu attığın godmode ssini bende yapabilirim dostum. Herşey açık şikayetde, ban yiyecek arkadaşın.
3 aydır şikayet açmayıp bugünü beklemişsiniz, zaten şikayet kurallar gereği zaman aşımından kapatılacak. keyfinize bakın.  :D

#9 - 13.01.2025 01:13
Atılan ekran görüntüsünün üstünden üç ay geçmiş, yine de ESP kullanımı ihtimali bulunuyor. Bu yüzden, şikayet edilen taraf yönetim tarafından takip edilecek ve en ufak bir şüphede yasaklanacak.

Fakat, son IC savaşların patlak vermesi ve bazı kişiler tarafından bu roleplayın OOC'a aktarılması son günlerde gündemdeyken, bu kadar eski bir fotoğraf ile şikayet açılmasının tek sebebi, karşıda ki oyuncuya OOC yollardan zarar vermeye çalışmak olarak nitelendirilir. Herkes oyun oynadığının farkına varıp buna göre devam edere umarım, bu tarz değişik değişik tavırlar almanıza gerek yok. İşlem uygulanmayacak.