Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jermaine_Ezequiel
@Avcisst @Vice RoleplayOlaya dahil olan şahit karakter adı: @ Luka_Beridze @YMZ Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.01.2025 23:00
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 7. Üçüncü Parti Yazılım ve Modlar
Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.
Oyunun görünümünü değiştiren araç, skin vb. modlarda da aynı şekilde oyunun varsayılan haline aykırı özellikler içermemelidir.
Örnekler
- Her türlü hile kullanımı
- Kamera modlarıyla kör noktaları izlemek
- İzinsiz kamera modlarıyla erişilmeyecek noktalara çıkmak
- Cüce skini kurup hit almayı önlemek
- Araç modu kullanarak sürüş fiziklerini değiştirmek
- Polis, şerif, FDI, hastane gibi oluşumlar haricinde ELM modu kullanmak
- Normalde yapılamayan animasyonları CLEO vb. üçüncü parti yazılımlarla yapabilmek
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Saat 22.50 gibi market caddesinde yapılan car meet'e katıldık, arabamı kenara koydum ve motoru açık durumdaydı. Biraz dans ettikten sonra ortada dönmek için arabama baktım fakat bir baktım yok. Araç gps'ten baktım, birisi almış. Arkadaşımın arabasına geçtik ve onu kovalamaya başladık. Ama videoda bariz bir şekilde görüldüğü üzere kişi kaç kere vurmama rağmen veya pit denemelerime rağmen etkilenmiyor, tank gibi yoluna devam ediyor. Ayrıca o kadar çarpmama rağmen sonlara doğru /dl açıyorum ve arabanın canı 951. tank.cs ve repair.cs şüphesinde bulunuyorum. Özellikle videoda 1.05 kısmında bariz bir şekilde belli oluyor. Lag olsa bile bu kadar olmaz, ve bu kadar şansa benim çarptığım zamanlara denk gelmez.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Ek açıklamalar(varsa): Şahısın arabayı güvenli bölgeden çalmasını da göz önünde bulundurulmasını istiyorum.