Konu: Eran Mawshowitch - Bunny hop  (Okunma sayısı 89 defa)

#0 - 02.01.2025 21:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Eran Mawshowitch & @aynenoyleaynen

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Valentin_Aleskevich

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 2.01.2025 21:00 suları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.8. GTA San Andreas oyun fiziklerinin gerçek dışı kullanılması
-       Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aracımızı çaldılar bizde peşine düştük yakaladık kavgaya giriştik kaçmaya çalıştılar, peşinden kovalarken arkadaş bunny yaparak avantaj sağlayıp kaçtı + olarak daha sonrasında koşarken chat vesaire kullanmadan bi anda önünde siyah araba belirdi Metagaming kural ihlalide var gibi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kanıt net ortada gerekli işlemlerin yapılmasını bekliyoruz bunlar yüzünden rol zevkimizden mahrum olmak istemiyoruz. Teşekkürler...

« Son Düzenleme: 02.01.2025 21:33 W4RS »

#1 - 02.01.2025 21:21
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 02.01.2025 22:41
aracını falan çalmadım seni tanımıyorum şizofren misin kral? Durduk yere saldırmışsın herhalde arkamdan, görmedim bile sana vurmadım.
« Son Düzenleme: 03.01.2025 01:05 aynenoyleaynen »

#3 - 02.01.2025 23:08
aracını falan çalmadım seni tanımıyorum şizofren misin kral? Durduk yere saldırmışsın herhalde arkamdan, görmedim bile sana vurmadım. Savunma yapmıyorum cevabım sen öyle diyorsan öyledir kraaal :D
Bu nasıl bir üslup? kayıtlar ortada savunmanı yapmayabilirsin. Bunny yapıyorsun, görmedim diyorsun birde o yüzden mi kaçıyorsun? yalana gerek yok.

#4 - 03.01.2025 01:01
aracını falan çalmadım seni tanımıyorum şizofren misin kral? Durduk yere saldırmışsın herhalde arkamdan, görmedim bile sana vurmadım. Savunma yapmıyorum cevabım sen öyle diyorsan öyledir kraaal :D
Bu nasıl bir üslup? kayıtlar ortada savunmanı yapmayabilirsin. Bunny yapıyorsun, görmedim diyorsun birde o yüzden mi kaçıyorsun? yalana gerek yok.

ben senden kaçmadım kanka seni görmedim bile anlamadım yani ben bile olmayabilirim arkadaşımdada aynı skin vardı nerden gördünde anlamadım, alttaki sste de 800k taşımışsınız üstünde bu kadar taşıyamazsın. wank2de çekmişsin bir de beni trolleyebilirsin şikayetten bir şey anlamadım
« Son Düzenleme: 03.01.2025 01:05 aynenoyleaynen »

#5 - 03.01.2025 01:05
Sizi tek seferlik uyarıyorum, tekrarında bu şikayette göz önünde bulundurulacak.