Konu: JEsus Sevillaz ihlaller zinciri  (Okunma sayısı 124 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.01.2025 19:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jesus Sevillaz @Suspectxd

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Josue Tejedor @farfromfear

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.01.2025 19:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear RP İllegal kural ihlali CAR DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Jesus karakteri sokağımıza gelip bize düşman oluşum hakkında konuşmaya başladı, bunu sokaktan uzaklaştırmaya çalışırken saldırmaya başladı doğal olarak bize saldırdık ve karakter yaralı duruma düştü yaralı durumdayken bize hala küfürler edip kahkaha attı sonrasında birisi ihbar atmış ve gelen polislere bizi şikayet etti bu yüzden polise yakalandım ve IC olarak katanam ve uyuşturucularım gitti. Yetersiz bir oyuncu yüzünden boşu boşuna hapise girip rollerim baltalandı, teşekkür ederim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yetersiz bir kaç oyuncu yüzünden sokakta düzgün rol yapamaz olduk, şikayet açtığımızda da sadece uyarı geçiliyor. Umarım bu şikayette o şekilde sonuçlanmaz :garip: :D

#1 - 01.01.2025 19:39
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 01.01.2025 19:58
Mahallenize gelen her sivile vuruyor musnuz? Admin arkadaşlaırın chat loglarına bakmasını rica ediyorum acaba benim grove ile bir ilgim var mı karakterim sivil karakter görünümünde senin karakterin durduk yere önüne gelene saldırıyor ayrıca çoğunuzda god ve bir çok cleo var incelense hepinizin sınırsız olarak yasaklanacağındanda eminim o yüzden bence gidin ilk önce şikayetlerine yanıt yazın

#3 - 01.01.2025 20:21
Mahallemize gelen her sivile vurmuyoruz, sivil bize saldırırsa vuruyoruz ::) Hile demişsin, bunu destekleyecek kanıtların varsa şikayet oluşturabilirsin ancak buradan hile cleoları var incelensin diyerek bir yere ulaşamazsın.

#4 - 01.01.2025 20:45
Şikayete ek olarak arkadaşın yaptığı ihlaller belli herhangi bir şekilde savunma iletemeyecek, savunacak bir doğrusu yok ve rol yapmayı bilmiyor buda ortaya yetersiz oyuncu profili olduğunu çıkartmış oluyor. Sivil ise Bölge tanıtımlarında bile El Corona - Tehlikeli sokaklar olarak geçer bir sivil Varrio çetesine mensup bir katile yada bir serseriye bu şekilde rollerini devam ettirmekte bu adamlar silah inmediği sürece yirmi dört kişi olmamıza rağmen böyle devam edecekler. Her şey ortada kişinin en ağır şekilde cezalandırılmasını talep ediyoruz.
 Olaya ait ek görüntüler.

« Son Düzenleme: 01.01.2025 20:50 farfromfear »

#5 - 01.01.2025 21:12
Merhaba, şikayet detaylıca incelendi. Jesus Sevillaz karakteri Fear RP dolayısıyla ceza alacak.