Konu: Pitho_Jamaika Türkçe Terim  (Okunma sayısı 115 defa)

#0 - 28.12.2024 18:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Pitho_Jamaika @erdem2006

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Maximo_DeLopez @Mustafarch

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.12.2024, 17.30 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Türkçe Terim

Alıntı
6.2. Karakter Özellikleri: Karakterler en az 16 yaşında olmalıdır. Sadece çete konseptinde küçükler üye olarak hedef alınmasından dolayı 12 yaşına kadar küçük rolü yapılabilir. Ancak ergin olmayan bireyler için koyulmuş tüm kurallara uyulması zorunludur. (Ergin olmayan bireyle ilişki, cinsel ilişki, taciz vb. roller)

Bunun dışında aşağıdaki örneklendirilmiş karakter türleri veya bunlara yakın roller gerçekleştirmek yasaktır:
Müslüman rolleri
Hızlı reflekslere ve kabiliyetlere sahip üstün yetenekli karakterler
Türk rolleri (Direkt olarak Türk kökenli karakterlerin rollerini yapmak ve bunun beraberinde bir Türk gibi rol yapmak, Türk geleneklerini rollere dahil etmek de aynı oranda yasaktır, ağır cezalar alabilir&sunucudan uzaklaştırılabilirsiniz, sunucunun etik kurallarına tamamiyle aykırıdır.)
Tetikçi rolleri
Aşırı ruh hastalığına sahip, rol ortamını bozacak nitelikte ekstrem karakterler (otizm, ADHD vb. gibi gerçek hayatta sık karşılaşılanlar hariç, bu tür roller aynı şekilde abartılmamalıdır. Örneğin hiperaktif bir karakter canlandırıyorsanız damdan dama atlama gibi saçma hareketler yerine /me veya /do üzerinden belirtecek şekilde pasif belirtiler sergilenebilir.)
Terörist grubu bağlantıları veya terörist grup rolleri
Arap kökenli uyruk rollerinin tamamı
Azeri kökenli uyruk rollerinin bir kısmı. (Azerbaycan Türkçesi konuşmak, "qardaş, qaqaş, yaxşı, uşaq vb." kelimeler yasaktır.)
Başkasına veya kendine ait eski/kapatılmış karakterin bir veya birkaç harfini değiştirip kullanmak (Örn: Michael_Broadhurst -> Michel_Broadhurst)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Maximo DeLopez ile mahallemizde sohbet ettiğimiz zaman Pitho Jamaika ve William Hernandez karakteri geldi. Paintjob üzerine boya istediler. İlk başta boya kodunu yanlış girdim, düzeltmek istediğimi söyledim. O ise türkçe terim kullanarak bağırarak kaçtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını arz ederim.

« Son Düzenleme: 28.12.2024 20:42 mhdyvelchn802 »

#1 - 28.12.2024 18:10
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 28.12.2024 18:49
Şikayeti açan arkadaş ile alakam yok, sadece yorum eklemek istiyorum... Üç gün önce mi ne idi arkadaşlar ile role girdik, telefondan vesaire arıyorlar Türkçe terim kullanıyorlar troll şekilde araba sürüyor ESC bugu yapıyorlar en son yetkili bir arkadaş görüp jail uyguladı aşırı şekilde low rpler.

#3 - 28.12.2024 20:13
@efe ist baba Arkadaşa katılıyorum. Bununla beraber kaçıncı seferdir aynı şeyler yaşanıyor bu arkadaşlarla. Amaçları full troll herhalde diye düşünüyorum.

#4 - 29.12.2024 01:53
Şahıs "Trolling" ihlalinden cezalandırılacak.