Konu: CR  (Okunma sayısı 170 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.12.2024 01:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_27957 ve Maskeli_32283

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Leon Berger - @bossynthe

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.12.2024 - 01.12

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
CR

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: CR

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 30.12.2024 02:20
Öncelikle takibe alınıyorum , kovalamaca rolüne girişiyoruz ,ilk kısımda üste geçeceğini düşünüp aradan geçmeyi deniyorum ama çok yavaş ilerlediği için orada çarpmış bulunuyorum  bi süre sonra izimi kaybediyor ve benzin alıp şehire doğru giderken onun aracıyla karşılaşıyorum , o sıra uyuşturucu bağımlılığından kaynaklı paydayda geldiği için efekt girdi tekerler kendi kendine sağa sola çekmeye başladı , videoyu istediğiniz hızda izleyin anlarsınız , sonrasında kaza rolü vesaire hiçbirşeye değinmeden direkt olarak kelepçeliyor non-rp yapıyor , ardından gelipte bana crden şikayet açıyor.

Ben suçsuzum , admine kararı bırakıyorum.

#2 - 30.12.2024 14:00
Öncelikle takibe alınıyorum , kovalamaca rolüne girişiyoruz ,ilk kısımda üste geçeceğini düşünüp aradan geçmeyi deniyorum ama çok yavaş ilerlediği için orada çarpmış bulunuyorum  bi süre sonra izimi kaybediyor ve benzin alıp şehire doğru giderken onun aracıyla karşılaşıyorum , o sıra uyuşturucu bağımlılığından kaynaklı paydayda geldiği için efekt girdi tekerler kendi kendine sağa sola çekmeye başladı , videoyu istediğiniz hızda izleyin anlarsınız , sonrasında kaza rolü vesaire hiçbirşeye değinmeden direkt olarak kelepçeliyor non-rp yapıyor , ardından gelipte bana crden şikayet açıyor.

Sen eğer siyah Turismo'daki kişiysen, seninle hiç bir alakam yok. Ben beyaz Turismo'yu kovalarken kendi kendine rolleniyor ve role dahil olmaya çalışıyorsun.

#3 - 30.12.2024 15:16
Şahitim

#4 - 30.12.2024 16:31

Sen eğer siyah Turismo'daki kişiysen, seninle hiç bir alakam yok. Ben beyaz Turismo'yu kovalarken kendi kendine rolleniyor ve role dahil olmaya çalışıyorsun.

Telsiz konuşmalarına bakılacak olursa siyah turismo hakkında baya bi konuşuluyor , benimle nasıl alakan yok?

#5 - 31.12.2024 00:19
Merhaba, Oyun Kuralları "13. Madde Kolluk Kuvvetlerine Karşı Kurallar" "- Polisler agresif takipteyken takibe katılmaya çalışmak veya takipteki aracı kurtarmaya çalışmak.
" kural ihlalini de yapıyorsunuz, ekstra olarak arkadaşınızı kurtarmak için Car Ramming yapıyorsunuz, savunma yetersiz. Maskeli 27957 ceza alacak.