Konu: legal kural ihlali  (Okunma sayısı 205 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.12.2024 16:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @kohencan - Seth_Segalowitch / @mastin19 - Deacon_Sears

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Abaddon  @Flav'nesGottesPanzer

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.12.2024 - 15.36

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Legal Kural İhlali
Alıntı
12) BİRLİK LİDERİ KURALLARI
Birlik liderlerine karşı sözlü de dahil olmak üzere hiçbir şekilde aşağılayıcı rol girişimi yapılamaz.
Birlik liderlerinin kaçırılması yasaktır. Bu kurala rağmen kaçırılmayacağını bilerek birlik liderlerinin savaşta sürekli öncü piyade gibi davranması bir ihlal niteliğindedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş legal şirket çalışanı olmasına rağmen, illegal dövüşlere katılıp 20 - 20 olduğu için herkesi dövüp kavgaları kazandırıyor üstüne üstlük kaçırdığıyla kalmıyor, ağzıma çorap sokma rolü yapıyor, aşağılayıcı rol girişiminde bulunuyor.
Diğer arkadaşta r20'yi mekana kaçırıyor, böyle bir rol yapılması yasak bunu bilmelerine rağmen yapıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Legal adam 20'de 20 diye illegal işlere sokuyolar.  :)

« Son Düzenleme: 15.12.2024 18:11 moskitros »

#1 - 15.12.2024 17:12
Merhaba, sistemsel olarak WM CORP oluşumu içerisindeyim fakat rolsel olarak Wheeler oluşumuyla beraber roller yapıyorum. Sistemsel olarak WM CORP'ta olmamın sebebi birliğe işçi alımı yapabilmem için, zaten uzun süredir Wheeler ile rol yapıyorum silahlı bir rol yapmıyoruz sadece kavga ediyoruz legal bir birlikte olmam brawl atmama mani değil WM CORP zaten Wheeler oluşumuna bağlı bir şirket oluşumumu tabii ki savunacağım.

#2 - 15.12.2024 17:46
Merhaba, sistemsel olarak WM CORP oluşumu içerisindeyim fakat rolsel olarak Wheeler oluşumuyla beraber roller yapıyorum. Sistemsel olarak WM CORP'ta olmamın sebebi birliğe işçi alımı yapabilmem için, zaten uzun süredir Wheeler ile rol yapıyorum silahlı bir rol yapmıyoruz sadece kavga ediyoruz legal bir birlikte olmam brawl atmama mani değil WM CORP zaten Wheeler oluşumuna bağlı bir şirket oluşumumu tabii ki savunacağım.

Savunma demiyorum, sen beni mekanına kaldırıp dövme, yaralama, küçük düşürücü roller yapamazsın. Legal'in brawlı sadece kendini koruma amacıyladır, ekstrasına kaçamazsın. Ayrıca r16 ve üstü birliğe alım yapabiliyorken r19'un böyle bir rol yapması ne kadar akıllıca bilemiyorum. Adolf Friedrich karakterinin yüzüne işeme rolü yapıyorsun, bu rol zaten yasak ama bilmiyorsundur diye düşünüyorum ve şikayete eklemiyorum.

#3 - 15.12.2024 18:08

Savunma demiyorum, sen beni mekanına kaldırıp dövme, yaralama, küçük düşürücü roller yapamazsın. Legal'in brawlı sadece kendini koruma amacıyladır, ekstrasına kaçamazsın. Ayrıca r16 ve üstü birliğe alım yapabiliyorken r19'un böyle bir rol yapması ne kadar akıllıca bilemiyorum. Adolf Friedrich karakterinin yüzüne işeme rolü yapıyorsun, bu rol zaten yasak ama bilmiyorsundur diye düşünüyorum ve şikayete eklemiyorum.

Mekâna seni ben kaldırmıyorum zaten Wheeler fedaileri kaldırıyor ek olarak sanırım sana olayı anlatamadım ben zaten Wheeler fedaisiyim corpta r19 olmamın sebebi legal tarafına işçi alımı ve rütbelendirme yapabilmem için forumdan bakıpta aaa sen legal değil misin burada ne işin var gibi bir rol yapamazsın legal olsam zaten bu rolleri yapmam dakika başı birlik mi değiştirelim kardeşim ne yapalım? Sizi döverken Wheeler'e geçeyim işim bitince tekrar corpa mı geçeyim yani zaten esir rolünü bile doğru düzgün yapamıyorsunuz paso afk attınız role uysaydınız da bizde düzgün rol yapsaydık daha savunma gelmeyecek

#4 - 15.12.2024 18:12

Mekâna seni ben kaldırmıyorum zaten Wheeler fedaileri kaldırıyor ek olarak sanırım sana olayı anlatamadım ben zaten Wheeler fedaisiyim corpta r19 olmamın sebebi legal tarafına işçi alımı ve rütbelendirme yapabilmem için forumdan bakıpta aaa sen legal değil misin burada ne işin var gibi bir rol yapamazsın legal olsam zaten bu rolleri yapmam dakika başı birlik mi değiştirelim kardeşim ne yapalım? Sizi döverken Wheeler'e geçeyim işim bitince tekrar corpa mı geçeyim yani zaten esir rolünü bile doğru düzgün yapamıyorsunuz paso afk attınız role uysaydınız da bizde düzgün rol yapsaydık daha savunma gelmeyecek

Düzgün rol dediğin iş r20'nin ağzına çorap sokma öyle değil mi?  :D

#5 - 15.12.2024 18:26
Rolün devamında admin tarafından uyarılmıştık, sonra mekandan çıkarmıştık. Bunları ekmeyi unutmuşsun.

#6 - 15.12.2024 18:38
Şikayet incelemede.