Konu: @fowy el patron car dm  (Okunma sayısı 98 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.12.2024 15:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @fowy el patron

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Abaddon
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
CAR DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş yakalamak için car dm atıyor karakterime.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Devamında kaçırma rolüne giriyorlar, ihlal sebebi ile rol şekillendi, yaptırım uygulansın.

#1 - 15.12.2024 15:37
Arkadaşın chatlogunu izlerseniz rol takibi yapmadığını, verdiğimiz emotelere uymadığını goreceksiniz defalarca aracını söndürüp aşağı indiriyoruz eleman aracı içindeyken kilitliyor maymuncukla kırmaya çalışıyoruz o kadar adamın içinde inip kaçmaya çalışıyor. ESC atarak araçlarımızı söndürmeye çalışıyor, gerekli video kanıtı bilgisayarımda mevcut eve geçince ekleyeceğim. Arkadaş yaptığımız rollere uyum sağlamayı eğer böyle bir şeye kalkismazdik. Sonuçlanabilir.

#2 - 15.12.2024 15:43
Ona ayrı bir şikayet açacağım, anlattığın şeylerin hiç biri savunma niteliğinde değil buraya savunmanı yapacaksın. Sana tanınan hak savunma hakkı. Şikayet açabilirsin anlattığın konular hakkında. Anlattığın konularda da ihlal bulunmuyor, aracı açıp kaçabilecek bir boşluk bulabiliyorsam bu rolsel bir şey bunu neden buraya yazıyorsun mesela? Mesela araç kilitli camdan almaya falan çalışıyorsunuz kankam. Politikalar okunmadan oynanmasın şu oyun bee  O:-)
« Son Düzenleme: 15.12.2024 15:46 Flav'nesGottesPanzer »

#3 - 15.12.2024 17:37
Ona ayrı bir şikayet açacağım, anlattığın şeylerin hiç biri savunma niteliğinde değil buraya savunmanı yapacaksın. Sana tanınan hak savunma hakkı. Şikayet açabilirsin anlattığın konular hakkında. Anlattığın konularda da ihlal bulunmuyor, aracı açıp kaçabilecek bir boşluk bulabiliyorsam bu rolsel bir şey bunu neden buraya yazıyorsun mesela? Mesela araç kilitli camdan almaya falan çalışıyorsunuz kankam. Politikalar okunmadan oynanmasın şu oyun bee  O:-)

Kendini çok zeki sanan güzel kardşeim benim, sistemsel olarak maymuncuklu arabanın kilidini kırarken gelmiş bana rolsel bir açık buldum kaçıyorum diyorsun, sen ona kısaca kilidi kırdığını peşimden koşamayacağını powergame yaparak bundan yararlandığını dile getirsene.  Yaptığın onca ihlale rağmen bana burda politikaları öğretecek son kişi bile değilsin o yüzden keyfine bak oyununu oyna daha fazla ileti atarak kendini küçük düşürme. "Sonuçlanabilir."

#4 - 15.12.2024 18:26
Şahıs ihlal yapsa bile ihlale ihlal ile karşılık vermemelisiniz, "Car Ramming" ihlalinden cezalandırılacaksınız.