Konu: NON-RP  (Okunma sayısı 107 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.12.2024 15:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @mastin19

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Abaddon
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş aracın üstüne çıkıp bıçak ile motoru bozuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Devamında kaçırma rolüne giriyorlar, ihlal sebebi ile rol şekillendi, yaptırım uygulansın.

#1 - 15.12.2024 15:50
Araban bozuluyor, yanındayız fakat hiçbir şey olmamış gibi telefondan arkadaşınla konuşup şakalaşıyorsun. Bizim yaptığımız role uymayıp gidip arkadaşının arabasına binip kaçıyorsun. Bu arkadaşın rol zevkimizi baltalamasından ve role uymamasından dolayı aşağıdaki videoyu bırakıyorum, bu şikayetle ilgilenen yetkili arkadaş umarım bunu göz ardı etmez.

« Son Düzenleme: 15.12.2024 16:09 mastin19 »

#2 - 15.12.2024 16:03
Role uymalık bir durum söz konusu değil, kesip kesip attığın video kanıt niteliğinde de değil. Aracın camını kırıp nasıl alıyorsun bir kere bu zaten Powergaming kapsamında değerlendirilir. Karakterin özelliklerini vesaire inceledin mi? Bulletin camını nasıl kırdın mesela? Ayrıntıları paylaşırsan güzel olur. Güzel kanıt videosu olmuş. Onun dışında aracın yanından ayrılmışsınız boşluk bulup diğer araca geçmişim ne var bunda? Bunu güzel bir şikayet şablonu ile paylaş gerekli savunmamı yapayım bunu buraya atman manasız.

#3 - 15.12.2024 16:06
Role uymalık bir durum söz konusu değil, kesip kesip attığın video kanıt niteliğinde de değil. Aracın camını kırıp nasıl alıyorsun bir kere bu zaten Powergaming kapsamında değerlendirilir. Karakterin özelliklerini vesaire inceledin mi? Bulletin camını nasıl kırdın mesela? Ayrıntıları paylaşırsan güzel olur. Güzel kanıt videosu olmuş. Onun dışında aracın yanından ayrılmışsınız boşluk bulup diğer araca geçmişim ne var bunda? Bunu güzel bir şikayet şablonu ile paylaş gerekli savunmamı yapayım bunu buraya atman manasız.
Video tam haliyle, ihlal yaptığın yerleri göstermek amacıyla kestim ve hızlandırdım. Elimizde bıçak ve camı kıran, kırık camın içerisinden alan arkadaş zaten 20 kas ve 20 dayanıklılık gücünde, bunu yapma potansiyeli zaten var. Araban bozulmuş, yanında bıçaklı ve sana zarar verebilecek bir sürü insan varken telefonda rahatça konuşup arkadaşınla şakalaşıyorsun.  ???, madem bana şikayet açıyorsun, kendi açtığın şikayetten ceza yiyeceksin

#4 - 15.12.2024 18:15
Şahıs cezalandırılacak.