Herkese merhaba,
Yaklaşık bir aydır süregelen silah baskını rollerimiz ve PD'nin işe müdahil olmasıyla beraber, Valachi'nin masasında yeni dağıtım yapma gereği duyuldu ve karşılıklı süren ön taraftaki sertlikler, arka tarafta dönen anlaşmalarla beraber şehirdeki tüm silah depolarına yaklaşık iki haftadır yüksek sayıda baskınlar geçrekleştirildi.
Bunun devamında, forumda açmış olduğumuz 2024 Kış Dönemi Beyin Fırtınası konusundan da aldığımız fikirlerin yönetimimizle uyuşmasıyla beraber, bu haftaki bakımda Vice Roleplay'daki tüm silahların silinmesine yönetim ekibi olarak karar verdik.
Silinme sonrasında yeni bir dağıtım sistemi ve silahların eskisi gibi Craft üzerinden elde edilecek olması, her birliğin kendi bölgesinden edindiği puana göre silah biriktirmesi/üretmesi ve şehre satabileceğinin önünü açan bir sistem geliştiriyoruz. (Birlikler üretim puanlarına aktifliklerine ve masadan aldıkları işlerin karşılığına göre değerlendirilecek, en aktif/yüksek puanlı birlikler en çok silah üretimine sahip olabilecek)
Silah Talep Formu
Bu form ile sadece elinizdeki silahların yönetim tarafından belirlenen ortalama satış fiyatı tutarında nakit para iadesi alacaksınız. Bu kategoriye yeni konu aç yaparak açmalısınız.
Karakter Adı:
Bulunduğu birlik:
Silahın elde edildiği yer:
Silahın alındığı kişi:
Silahın alındığı zaman(tam tarihiyle)
Silaha/silahlara verilen ücret:
Silah ne zamandır sizinle:
Silahın ID'leri:
Silahın SS'leri(tam ekran görünecek şekilde, /silahlarim komutuyla):
Rol dışında alınmış silahların hiçbirisi iade edilmeyecektir.