Konu: Daeron_Corbray Fear RP + Trolling  (Okunma sayısı 159 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.12.2024 08:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Daeron_Corbray @gokturk

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tüm Ride Or Die birlik üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 9.12.2024 00:51

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

BÖLGE KURALLARI
- Diğer birliklerin onaylı hood bölgelerinde belirgin bir üstünlükleri yoksa, onaylı hood bölgesindeki birliklere karşı Fear RP yapması gerekmektedir.

Trolling

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Wheeler ekibi ile savaş halindeydik ateşkes geldiğinde duraksanmıştı, fakat ateşkesi bozdular ve dolayısıyla garaja baskın attıklarında düşürülüp şahıslar iç garajda esir alındılar. Kanıtlarda görüldüğü üzere Daeron Corbray adlı karaktere birden çok fiziksel şiddette bulunuyoruz fakat kendisi buna karşın ne onaylı hood bölgesinde bulunan birliğe karşı Fear Rp gösteriyor nede rolün ciddiyetinin farkında bulunuyor. Sergilediği Fear RP rolü üzerine uzun namlulu silahımın dipçiğiyle Daeron karakterinin suratına bir darbe indiriyorum fakat kendisi hiç bir şey olmamışcasına konuşup Fear Rp ve Trolling yapmaya devam ediyor. Kişiye bulunduğum fiziksel darbeden sonra konuşamama, fiziksel acı duyma ve herhangi agresif harekette bulunamaması gerekiyor, fakat kendisi hiç bir şekilde role uymuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişi onaylı hood birliğinin bölgesinde birden fazla Fear Rp ve Trolling ihlalinde bulundu. Üstelik ihlalde bulunan kişinin moderatör olmasıda ayrıca bir entresan, halbuki rollerine en çok dikkat etmesi gereken etmesi gereken kişilerden. Moderatör yetkilisi birinin böyle bir ihlalde bulunması beni dahada çok şaşırttı, umarım buna göre herhangi bir insiyatif sağlanmaz. Şahısa gereken yaptırımın uygulanmasını istiyorum, iyi oyunlar.

« Son Düzenleme: 09.12.2024 15:14 Bull£T »

#1 - 09.12.2024 15:09
Ortam kalabalık, fazlasıyla emote kalabalığı da var. Adımla atılan emoteleri takip ediyorum. Olduğum konumdan sen dahil bir çoğunuzun nametagı da gözükmüyor hemen arkamdaki duvar dolayısıyla. Nametagını görebildiğim ve adımla emote atan kişinin rolüne uyum sağlıyorum. SSlerde agresif/atarlanma rolü yaptığımı da göremiyorum. Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 09.12.2024 15:21 gokturk »

#2 - 09.12.2024 15:12
Ortam kalabalık, fazlasıyla emote kalabalığı da var. Adımla atılan emoteleri takip ediyorum. Olduğum konumdan sen dahil bir çoğunuzun nametagı da gözükmüyor hemen arkamdaki duvar dolayısıyla. SSlerde agresif/atarlanma rolü yaptığımı da göremiyorum. Sonuçlanabilir.

Ortam kalabalık, fazla emote falan bunlar bahane değil. Agresif atarlanmayıda yanlış yazmışım fear yazacaktım ondan dolayı kusura bakma ama bu senin yaptığın hatayı değiştirmiyor. Basbaya göz göre göre Fear RP ve Trolling ihlalinde bulundun başka bir diyeceğim yok. Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 09.12.2024 15:15 Bull£T »

#3 - 11.12.2024 12:57
Merhaba, şikayet incelendi.

Eli silahlı ve size işkence eden bir grup adama karşı tek başınızasınız. "Nametag'ini gördüğüme karşı rol yapıyorum." diye bir savunma kabul edilemez, chat'e düşen her emote'a uymalısınız. Darbe alıp işkence görürken hiçbir şey olmamış gibi davranıp "Suyu ılıt." diyemezsiniz. Daeron_Corbray karakteri Fear RP İhlali kapsamında ceza alacak.

K&A