Konu: Joaquin_Leoz - Non RP - /b bölmek  (Okunma sayısı 151 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.12.2024 23:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:    Joaquin_Leoz @HANZEL

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.12.2024 - 20.30 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non RP (/do kanalı üzerinden OOC konuşmalar sergilemek)
/b bölmek (Aktif rol ortasında /b kanalından "Şikayete savunma yaparsınız" tarzında konuşmalar sergilemek.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi /do kanallarından OOC açıklamalar yaparak insanlara rol öğretme  çabasına giriyor. Üstelik aktif rol dönerken tam heyecanlı yerinde /b kanalından rolü bölerek zevkimizi, huzurumuzu kaçırıyor. OOC olarak kin tutup aranmam bile olmamasına rağmen tutuklayan kişidir kendisi :D

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://hizliresim.com/k58yh14 (/b böldüğü an ve an çekilmiş fotoğraf.)
https://hizliresim.com/bmbndxr (/do kanallarından OOC konuşmalar sergiliyor çayını yudumlarken.)

Ek açıklamalar(varsa): Moderatör olan bir kişinin oyunculara kin tutması trajikomik. Yetkisiyle alakalı bir ceza ve oyun üzerinden de ağır bir ceza talep etmekteyim.

« Son Düzenleme: 08.12.2024 23:22 diablotularz »

#1 - 08.12.2024 23:58
Ortada herhangi bir ihlal bulunmuyor, rol süreci @Nighty tarafından specleniyordu ve bu konu harici bir şikayet devam ediyor, sonuçlanabilir. Her şey yetkili gözleminde döndü.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=166142.0

#2 - 09.12.2024 00:05
Ortada herhangi bir ihlal bulunmuyor, rol süreci @Nighty tarafından specleniyordu ve bu konu harici bir şikayet devam ediyor, sonuçlanabilir. Her şey yetkili gözleminde döndü.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=166142.0

O yetkili de senden yanaydı emin ol. Yaptığın ihlaller ortada, başka yönetici incelediğinde ve şikayet olumlu sonuçlandığında @Nighty adlı yöneticiye de tarafımca şikayet açılacaktır.

#3 - 09.12.2024 00:23
@HANZEL  24 saat içerisinde savunmanı yapmanı bekliyorum.

#4 - 09.12.2024 00:50
Aşşağıya bırakacağım sslerde göründüğü gibi arkadaşın zaten IC ve OOC kanallardan da ortamı böldüğü belli oluyor, bende arkadaşlara bölmeyin dedikten sonra rolüme devam ettim. Fakat arkadaş ısrarla role uymadı, zaten o an rolü specleyen Nighty'de anlık bir işlem uyguladı. Yine de bir savunma yazmış olalım, görselleri bırakıyorum.

Kelepçeliyken motora binip kaçmaya çalışıyor;
Spoiler: GösterGizle

Aracın kapısının içeriden açılamayacağını söylememe rağmen içeriden açıp iniyor;

10 belki 20 kere beanbag & taser yediği halde hiç bir şekilde role uymuyor, normalde kemiklerinin kırılması gerektiği halde burada yine uymuyor;

/b bölmekten şikayetçi olmuş arkadaş, kendi "rol" içerisinde yazdıkları;

Hatasının farkında olup, buradan üstüne üstlük şikayet açmadan önce yazdıkları;

Arkadaşın ihlalleri saymakla bitmiyor, bu kadar angaryalı bir olayda arkadaşı role zapt etmek için yaklaşık yarım saat boyunca savaş verdim ve üstüne böyle bir şikayet görmek garip geldi, her şey ortada, sonuçlanabilir.

#5 - 09.12.2024 07:40
Aşşağıya bırakacağım sslerde göründüğü gibi arkadaşın zaten IC ve OOC kanallardan da ortamı böldüğü belli oluyor, bende arkadaşlara bölmeyin dedikten sonra rolüme devam ettim. Fakat arkadaş ısrarla role uymadı, zaten o an rolü specleyen Nighty'de anlık bir işlem uyguladı. Yine de bir savunma yazmış olalım, görselleri bırakıyorum.

Aracın kapısının içeriden açılamayacağını söylememe rağmen içeriden açıp iniyor;

10 belki 20 kere beanbag & taser yediği halde hiç bir şekilde role uymuyor, normalde kemiklerinin kırılması gerektiği halde burada yine uymuyor;

Arkadaşın ihlalleri saymakla bitmiyor, bu kadar angaryalı bir olayda arkadaşı role zapt etmek için yaklaşık yarım saat boyunca savaş verdim ve üstüne böyle bir şikayet görmek garip geldi, her şey ortada, sonuçlanabilir.

Kendi hatan yokmuş gibi rolü pazarlamak gayet ergence. Senden de o beklenirdi zaten, sonuçlanabilir. Madem Nighty specliyordu an ve an rolü bana da işlem uygulardı merak etme. Senin savunman o ya hani, specliyordu diyon ya. Beni de görüyodu o zaman atardı jail. Ayrıca rolün en sonunda Refuse RP'den ceza aldım.

#6 - 09.12.2024 12:16

Kendi hatan yokmuş gibi rolü pazarlamak gayet ergence. Senden de o beklenirdi zaten, sonuçlanabilir. Madem Nighty specliyordu an ve an rolü bana da işlem uygulardı merak etme. Senin savunman o ya hani, specliyordu diyon ya. Beni de görüyodu o zaman atardı jail. Ayrıca rolün en sonunda Refuse RP'den ceza aldım.
Kendin de söylemişsin zaten an ve an izlediğini.
Rol esnasında Refuse'dan, sonrasında şikayet üzeri Powergamingden ceza aldın. toxicleyerek bir yere varamazsın, sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 09.12.2024 12:18 HANZEL »

#7 - 09.12.2024 13:30

Kendin de söylemişsin zaten an ve an izlediğini.
Rol esnasında Refuse'dan, sonrasında şikayet üzeri Powergamingden ceza aldın. toxicleyerek bir yere varamazsın, sonuçlanabilir.

An ve an izlediğini sen söylediğin için ben de izlediğini söyledim. Ben çağırmadım çünkü yetkili  ::)
Toxiclemiyorum, adminin sana yaptığı ayrım var. Eğer ceza almazsan ikinci şikayet de daha detaylı açacağım. Rol dönerken beni jaile atıyor seni atmıyor. Neyse, sonuçlanabilir.

Bu zamana kadar /do'yu OOC kullanan herkesi şikayet ettik ve adamlar jail aldı. Senin ne ayrımın var birader?

#8 - 09.12.2024 14:58
Merhaba, şikayet incelendi.

Atılan emotelarda problem görülmedi, Sante'nin beanbang yediği ve direnecek durumda olmadığı belirtilmiş. Sante role uymamayı tercih etmiş, zaten anlık olarak ceza almış. Bu yüzden işlem uygulanmayacak, /b için iki tarafı da uyarıyorum. Karşı taraf hatalı olsa bile /b bölmemeyi tercih etmelisiniz.

Ek olarak hiçbir yetkili moderatör veya oyuncuyu kayırmaz, kayıramaz. O yüzden ithamlarımıza dikkat edelim. Üslubunuz için bu seferlik sadece uyarıyorum, benzer bir tutumunuzda oyun içi ceza uygulayacağım. @diablotularz

K&A