Öncelikle iyi forumlar, ben herhangi bir rahatsız edici rol ve troll görmüyorum, paşa paşa rolümü yaptım aralarında erkek karakter ile bir muhabbet geçti bana ters yapınca bende ona ters yaptım laf üstü karakterim siyahi serseri olduğu için kızları görünce adamı bırakıp kızlara laf attım o karakterlerde gururlarına yediremeyip dalga geçtiler aklı sıra, indim daha sonra araçtan bir brawl gerçekleşti karakterimin can barı yarımdan az olduğu için düştüm ve ayağa kalkıp gururuna yediremeyen siyahi olarak tehdit savurup olay yerini terk ettim, her hangi bir troll ve rahatsız edici bir rol görünmüyor, her ssle herşeyi yapabileceğini düşünen bir kaç arkadaş yüzünden rol de yapamıyoruz artık troll dediğin daha farklı birşeydir, ben burda muhabbet ederken bile trole girmemesine özen gösterdim sizin algıladığınız troll bu değil, karakter geçmişime bakarsanız zaten daha önce haksız trollden ceza yemişim işte hep bu tarz boş şikayetler yüzünden oluyor bunlar, şikayet açan ve şahit olan karakterler ooc gururuna yediremeyip kinlenen arkadaşlardır.