Konu: Leon_Berger / PG  (Okunma sayısı 125 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.12.2024 23:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leon_Berger @R4VEN

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04/12/2024 22:41

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3. Powergaming

Gerçek hayatta mümkün olmayacak hareketlerin yapılmasına izin verilmemektedir. Bu sadece /me /do gibi belirtme kanallarıyla kısıtlı değildir. Karşıdaki oyuncuya fırsat vermemek da aynı şekilde ihlale girmektedir. Oyunda yer almayan karakterler oyuna dahil edilemez veya rolü gerçekleştirilemez.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi ile bir kovalamaya giriyoruz ve arkadaş direkt olarak yüksekliği hiçe sayarak yoluna devam ediyor. (Kişi süper kahraman inişi yapıyor.) Not: Örneklendirme. PG kural ihlali var.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 05.12.2024 00:01
ayrıca atladığımın net görüntüsü bile yok, yakalanınca şikayet açmışsın gibi duruyor.
« Son Düzenleme: 05.12.2024 00:03 R4VEN »

#2 - 05.12.2024 00:05
Sildiğin iletine itafen;

Sence de gerçekten yüksek bir yerden atlamıyor musun?

ayrıca atladığımın net görüntüsü bile yok, yakalanınca şikayet açmışsın gibi duruyor.

Videoda her şey ortada, saliseler içerisinde yerin altından çıkmayacağına göre; PG ihlalin gayet net şekilde ortada.

"Yakalanınca şikayet açmışsın" gibisinden iğneleyici ithamlarını uzak tut. Savunmanı düzgün bir üslub ile gerçekleştir.
« Son Düzenleme: 05.12.2024 00:12 fittirdim »

#3 - 05.12.2024 00:12
O anim koşarken de olur, o arkadaşı yayan kovalıyorduk zaten, iğneleyici bir cümle yok öyle duruyor.

#4 - 05.12.2024 00:16
O anim koşarken de olur, o arkadaşı yayan kovalıyorduk zaten, iğneleyici bir cümle yok öyle duruyor.

Sildiğin iletinde; "çok yüksek bir yerden atlamıyorum* dedikten sonra şimdi de gerçekten atlamadığını mı savunuyorsun? Savunman bu kadarsa sonuçlanabilir.

Ayrıca koşarken böyle, kabaca; "domalır" vaziyette bir anime girildiğine 2500+ saatlik serüvenimde daha önce rastladığımı hatırlamıyorum.

Konu yanlış yere açıldı, sonrasında diğer bölüme açılmıştı. Oyuncu buraya savunmasını yaptıtğından göz ardı edilmesi yerine, konuyu eğer uygunsa VCPD şikayetleri bölümüne taşımanızı rica edeceğim.

Birliğimin R19'unun şikayeti olduğu, rolde bulunduğum için iletilerimi atma hakkına sahip olduğumu düşündüm. Daha fazla ileti atmayacağım, teşekkürler.
« Son Düzenleme: 05.12.2024 00:29 fittirdim »

#5 - 05.12.2024 00:30
Konu yanlış yere açıldı, sonrasında diğer bölüme açılmıştı. Oyuncu buraya savunmasını yaptıtğından göz ardı edilmesi yerine, konuyu eğer uygunsa VCPD şikayetleri bölümüne taşımanızı rica edeceğim.

@Apollon  :vays:

#6 - 05.12.2024 00:33
@R4VEN Savunmanızda önce "o kadarda yüksek yerden atlamadım" yazdınız sonra iletinizi tam olarak bir kanıt yok olarak değiştirdiniz. VCPD altında roleplay sergiliyorsunuz, bu sunucu kurallarına daha fazla dikkat etmelisiniz anlamına geliyor, sizin yaptığınız hatalar sunucunun bel kemiği olan VCPD' ya yansıyor. Gelecek sefer okadar yüksekten atladığınızda, yapmanız gereken rolleri gerçekleştirin. Gerekli ceza verilecek.