Konu: Birden fazla ihlal  (Okunma sayısı 174 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.11.2024 16:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @lexjsero55 Maximilien_Bourreau

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @vlone

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: jail çıkışı afkyım

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Noob DM - Alt karakter ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: IC jailimin bitmesi için afk atmıştım, arkadaş gelip alt karakteriyle düşürmüş kendi kendine şebeklikler yapmış.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Bölgede olan diğer arkadaşıma da gelip aynı şebekliği yapmış.

#1 - 25.11.2024 16:56
şahitliğimi onaylıyorum yanındaydım zaten, arkadaş zeka küpü olmalı. ana karakteriyle düşüremeyince alt karakteriyle bişiler deniyor yine yapamıyor. sıfır bir falan yani

#2 - 25.11.2024 17:01
seni ben düsürmedim ki knki? savasta lose'ladınız nerden vurcağınızı şaşırdınız anlamıyorum.  ::)

evet vlone, evet. özeline bak bi ara. :)

#3 - 25.11.2024 17:03
seni ben düsürmedim ki knki? savasta lose'ladınız nerden vurcağınızı şaşırdınız anlamıyorum.  ::)

evet vlone, evet. özeline bak bi ara. :)
zeka küpü ya kardeşim, vice discordunda toxiclemeye de çalışıyor sıfır bir rol pası falan. sizi kaç defa düşürdüğümü sayamadım o pp ile bana chat yapamazsın.

#4 - 25.11.2024 17:05
evet knki, toxiclemeye çalışıyorum. saat sabahın 6'sın da özelime mesajlar yagmaya baslamis, dc'ye bi gireyim dedim kendinize göre eglenmissiniz. evet knk sıfır bir, hadi bay  :-\

#5 - 25.11.2024 17:05
Kardeşim afkyım diyorum, gelip başıma kahkaha atıyorsun ardından yaralıya düşüyorum. Timestampli sste atarım admin isterse. Kafanı git başka şeylere çalıştır, ailene yardımcı ol.

#6 - 25.11.2024 17:37
Kardeşim afkyım diyorum, gelip başıma kahkaha atıyorsun ardından yaralıya düşüyorum. Timestampli sste atarım admin isterse. Kafanı git başka şeylere çalıştır, ailene yardımcı ol.

AFK ol veya olma benim umrum da değil, bana ne yapacağımı söyleme SAMP senin aklını bozmuş gibi bir tık, saçma sapan cümleler kuruyorsun. Seni düşürmedim (savaş hariç  O:-)), istediğin SS'i at, hadi bay.
« Son Düzenleme: 25.11.2024 17:48 lexjsero55 »

#7 - 26.11.2024 13:18
Maximilien_Bourreau karakterinin sizi düşürdüğüne dair bir kanıt gerekiyor, 24 saat içerisinde bu kanıtı iletmelisiniz. @Eswiper

#8 - 27.11.2024 10:38
Şahıs yasaklandı.

K&A