Konu: Darnell_Carnage / Aktif Rolde Q  (Okunma sayısı 125 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.11.2024 17:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Darnell_Carnage @CCarnage

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Mahlik_Marshall @FalqoN

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif Rolde Q, Refuse RP.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, arkadaş ile uzun bi kovalamaca yaşadık ve sonuç olarak onu yakaladık. Onu vurup CK edecekken kendisi q attı, geri gelir diye biraz bekledik fakat gelmedi ve o sırada polis arkadaşlar geldi. UZI ve DG model silahlarımızı kaybettik, bunun için iade ve arkadaşın ceza almasını istiyoruz. İyi forumlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Legaldim tarzı falan söylemlere hiç gerek yok, keleş ile ateş açan legal karakter olmaz. İsterse şikayete bakan admin, arkadaşlarımdan SS'i alıp atabilirim.

#1 - 26.11.2024 17:46
yalan dolandan oluşan bir şikayet daha, 19:30'da çıkış yapıyorum, 19:31'de oyunda oluyorum, admin isterse ss'leri de atabilirim, ortadan toz olmuştunuz toz. bu arada keleş ile sıktığımı nerden biliyorsunuz onu da bilmiyorum, çatıdan göremeyeceğiniz şekilde ateş açmıştım. /hasarlar'dan bakıp bu olayı IC'e dökmek tam da size yakışacak bir hareket, tebrikler Brimwood  :sampanya:! Zaten @Lichfield beni jaile attı, şikayeti uzatmanın bir manası yok, iyi forumlar.

#2 - 26.11.2024 17:52
bu arada keleş ile sıktığımı nerden biliyorsunuz onu da bilmiyorum, çatıdan göremeyeceğiniz şekilde ateş açmıştım. /hasarlar'dan bakıp bu olayı IC'e dökmek tam da size yakışacak bir hareket, tebrikler Brimwood  :sampanya:! Zaten @Lichfield beni jaile attı, şikayeti uzatmanın bir manası yok, iyi forumlar.
birdahakine özel modelini değişerek sen olduğunu anlamamamızı sağlayabilirsin, biraz akıllı oyna şu oyunu. mix şüphen varsa git şikayet aç. gelip 1 hafta boyunca rol yapıp sistemsele giremeyince sağa sola zıplayıp  ck oluncada oluşumu aşağılaman felan, değişik.
« Son Düzenleme: 26.11.2024 17:53 grozycodein »

#3 - 26.11.2024 17:53
bu arada keleş ile sıktığımı nerden biliyorsunuz onu da bilmiyorum, çatıdan göremeyeceğiniz şekilde ateş açmıştım. /hasarlar'dan bakıp bu olayı IC'e dökmek tam da size yakışacak bir hareket, tebrikler Brimwood  :sampanya:! Zaten @Lichfield beni jaile attı, şikayeti uzatmanın bir manası yok, iyi forumlar.
birdahakine özel modelini değişerek sen olduğunu anlamamamızı sağlayabilirsin, biraz akıllı oyna şu oyunu. mix şüphen varsa git şikayet aç.

hoşgeldin

#4 - 26.11.2024 17:54
yalan dolandan oluşan bir şikayet daha, 19:30'da çıkış yapıyorum, 19:31'de oyunda oluyorum, admin isterse ss'leri de atabilirim, ortadan toz olmuştunuz toz. bu arada keleş ile sıktığımı nerden biliyorsunuz onu da bilmiyorum, çatıdan göremeyeceğiniz şekilde ateş açmıştım. /hasarlar'dan bakıp bu olayı IC'e dökmek tam da size yakışacak bir hareket, tebrikler Brimwood  :sampanya:! Zaten @Lichfield beni jaile attı, şikayeti uzatmanın bir manası yok, iyi forumlar.

Toxiclik yapma kardo. Sempati duyduğum birisisin, kötü hatırlamayalım seni. Rolünü rolde bırak.

Ne zaman oyuna girdiğinin bir önemi yok. Sonuç olarak orada silahın gitmesin diye q atıyorsun. Bağlantın kopsa o geri girdim olayını falan anlarım ama bariz şekilde /q ile oyundan çıkış yapıyorsun. Onun dışında kimsenin hasarları kullanıp ic'e rol döktüğü falan yok. Bize icde senin vurulman söylendi bizde bize aktarılanı yaptık. Bu durumdan şikayetciysen şikayet açabilirsin. Şahitliğimi onaylıyorum.

Olaydan jail yediğini söylemişsin. İadelerimiz yapılsın.
« Son Düzenleme: 26.11.2024 17:57 FalqoN »

#5 - 26.11.2024 17:57

Toxiclik yapma kardo. Ne zaman oyuna girdiğinin bir önemi yok. Sonuç olarak orada silahın gitmesin diye q atıyorsun. Bağlantın kopsa o geri girdim olayını falan anlarım ama bariz şekilde /q ile oyundan çıkış yapıyorsun. Onun dışında kimsenin hasarları kullanıp ic'e rol döktüğü falan yok. Bize icde senin vurulman söylendi bizde bize aktarılanı yaptık. Bu durumdan şikayetciysen şikayet açabilirsin. Şahitliğimi onaylıyorum.

q attığımı inkar etmiyom ki, Tyrone'u neden 'kimse'den saymıyonuz

#6 - 26.11.2024 17:59
daha fazla uzatmaya gerek yok, jailimi yemişim, kararı admin versin. daha da benden size ileti gelmez.

#7 - 26.11.2024 18:01

Toxiclik yapma kardo. Ne zaman oyuna girdiğinin bir önemi yok. Sonuç olarak orada silahın gitmesin diye q atıyorsun. Bağlantın kopsa o geri girdim olayını falan anlarım ama bariz şekilde /q ile oyundan çıkış yapıyorsun. Onun dışında kimsenin hasarları kullanıp ic'e rol döktüğü falan yok. Bize icde senin vurulman söylendi bizde bize aktarılanı yaptık. Bu durumdan şikayetciysen şikayet açabilirsin. Şahitliğimi onaylıyorum.

q attığımı inkar etmiyom ki, Tyrone'u neden 'kimse'den saymıyonuz

Seni vuran kişi Tyrone değil ki biraderim. Tyrone o olayda mesafeden dolayı maskeli olduğunu görmemiş olabilir. Maskeli birisi sıktığında hasarlarda maskeli olduğu yazmadığı için sistem onu yanıltmıştır. Bu konunun yeri bu şikayet değil. Yaptığı rolün yanlış olduğunu düşünüyorsan ayrı bir oyuncu şikayeti oluşturabilirsin.

#8 - 26.11.2024 18:02
daha fazla uzatmaya gerek yok, jailimi yemişim, kararı admin versin. daha da benden size ileti gelmez.
Jailini yediysen bizim açımızdan sorun yok zaten. İadelerimizi alırız şikayet kapanır.

Sonuçlanabilir.

#9 - 26.11.2024 23:46
Selamlar, şikayeti inceledim. Şikayet açtığınız kişi gerekli cezayı yetkili tarafından almıştır. Bahsettiğiniz "gelmesini beklerken polis geldi" durumunu inceledim, nekadar beklediğinizin bir kanıtını göremedim. Ek olarak şehrin en kalabalık yerinde silah patlıyor ve aktif devriyeler genel olarak o taraflarda dolaşıyor, yani yakalanmanız zaten an meselesi.

Sonuç, aktif rolden /q (+CK) kural ihlalinden zaten ceza uygulandığından dolayı, şikayet red edilmiştir.