Tekrardan selam, oyunca uzunca bir süredir ara vermiş durumdayım, bundan dört ay önce içinde bulunduğum moderatörlük görevinden de ayrıldım, artık sunucunun hile kaynaması, içindeki toxiclerden ve rol bilmeyen tayfadan muzdarip bir durumda olduğum için de herhangi bir birlikte vs. rol yapmıyordum, geriye kalan boşluğumda ben de sivil ve sosyal bir karakteri canlandırmak istedim, gelir kaynağı olarak da krupiyelik yapacaktı, bundan yaklaşık bir hafta önce bu birlikte rol yapan arkadaşların "Krupiye, garson, güvenlik görevlisi aranıyor." ilanına istinaden ulaştım ve görüşmeye gittim, bana başlangıçta Sonny karakteri haftalık 110 bin dolar kiralama ücreti alacağını söyledi fakat herhangi bir taxtan söz etmedi, etti ise kanıtını sunmalarını bekliyorum çünkü beni dövme veya ateş etme girişimlerini tamamıyla tax vermediğim için yaptıklarını belirtiyorlar, sonra ben Sonny karakterine bu kiralama ücretinin fazla olduğunu, kazandığım paralardan yüzde yirmi beş pay verebileceğimi söyledim, onlar da okay verip beni işe aldılar, ben bu süreçten sonra ödemelerimi asla aksatmadım, onların kanıtlarını da şöyle sunmuş olalım;
https://i.hizliresim.com/rjskmrc.png -
https://i.hizliresim.com/ga6quw5.png , bu sabah oyuna girdiğimde hem işyerinden çalışan olarak çıkartıldığımı hem de birlikten çıkartıldığımı gördüm, sonra bir yanlış yapmadığım için ters bir durum olduğunu düşünmedim, gidip reklam verdiğimde birliğin R20 si olan arkadaştan "neden reklam veriyorsun" tarzı bir PM aldım, üzerinden bir dakika bile geçmeden işyerine gelip full agresif rol sergilemeye başladı, oynattığım oyunların parasını ödediğimi söyledikten sonra agresif rolün sonu gelmedi, en son brawla giriştik üzerime işyerinin kapısını kilitledi, işe gitmem gerektiği için durumu açıkladım, zaten amaçları rol yapmak olsa ben şu anda da role devam edebilirdim, bu arada bisiklete binip hastaneye giderken bunu tamamıyla rol dahiliyle emotelerimi vererek yaptım, attığınız ekran görüntüleri arasındaki dakika farklarına bakılırsa bu ekran görüntülerinin kendi çıkarınızı sağlayacak şekilde alındığını rahatlıkla görebiliyoruz, hastaneye doğru giderken resmen sır oldum bu arada, ESP ile kovalandığımı anlayacak kadar SA:MP tecrübem var

, kısacası ortada ne silah çekilmesini gerektiren bir durum vardı ne de mixing gerektiren bir şey, ben bana karşı DM atıldığını düşünüyorum çünkü silah çekmelik bir durum yoktu, eğer ben ortaklarına ödeme yaptıysam adamlar seni dolandırıp paranı ulaştırmadıysa bu bana silah çekilmesini gerektirmez, veya reklam gelince neden PM üzerinden ulaşıyorsun? Ben yerde yatarken sen de üstümdeyken kapıya kadar gitmeden uzaktan kapıyı neden kilitliyorsun? Uzaktan kumanda rolü yapman gerekmiyo mu? Bu powergaminge girmez mi? Ben herhangi bir ihlal yaptığımı düşünmüyorum ve kendi konumumda SONUNA kadar haklı olduğumu düşünüyorum, burada objektif yorum yapacak olursam kendi ihlalimi sadece Fear olarak görüyorum, yerde yatarken öyle bi şey dememem gerekirdi fakat bana karşı bu kadar yapılan ihlal varken benim onları yazmam uyarılıp geçilebilir diye düşünüyorum, herkese hayırlı akşamlar.