Konu: Scarlett Timbrell - Deathmatch  (Okunma sayısı 94 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.11.2024 02:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Scarlett Timbrell - @kelizy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.11.24 , 01:32

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlegas'ta taksicilik yaparken birinin vurulduğunu gördüm, araçtan indim (araç despawnlandı), rol çıkması bâbında yarasına pansuman yapıyordum. Akabinde yaralıyla rol hâlindeyken vuran kişinin 3-4 defa Turismo model araçla vurduğu kişinin üstüne çıkıp, çarpıp saçma sapan rolü baltalamaya başladı. Bir süre sonra IC bir şekilde küfür ettim, akabinde 2-3 dakika rol bölgesine uğramadı. Sonra kalkıp Deagle ile "küfür" dolayısıyla sıktı. Sonra PM'den arkadaşa Kürt rolü mü yapıyorsun diye sordum (çok muhafazakarlar, ırkçılık olarak algılamayın) velhâsılkelam "ne alaka" diye sorup beni tav etmeye başladı. Gecenin 1.30'u olmuş saat, bir de hiçbirşey yapmamış gibi davranması kanser etti, IC ettiğim küfürlerin bin mislini PM'den de ettim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle
Rol başlangıcı.

Araçla birkaç kez çarptıktan sonra, anayolda

Ek açıklamalar(varsa): Oyuncunun OOC siciline ve geçmiş yasaklanmalarından tutun, jaillerine kadar ufak bir göz atarsanız nasıl bir tip olduğu çıkarımını iki saniyede elde edersiniz, bu gibi tipler uslanmaz-akıllanmaz. Yaptıkları boku bu ya da o şekilde sürdürmeye devam ederler. Tamamiyle objektif bir şekilde PM'den elemana ettiğim küfürleri de paylaştım, çünkü bu eleman gecenin 1'inde, 2'sinde benim rolümü baltalayıp, üstüne haklı çıkmaya çalışıyorsa kanımca bin misli küfrü daha
hak ediyordur.

#1 - 16.11.2024 02:27
Merhaba, sıkmamın bir sebebi var elbette. Hepsini anlatacağım sslerle birlikte bu anlattıklarımı tescilleyeceğim. Öncelikle ben bu arkadaşın ne IC ne OOC düzgün bir kişiliğe sahip olduğunu düşünmüyorum. Olayın en başından anlatmak gerekirse bir siyahi ile tartışmaya girdim. Durup dururken gelip bana küfür etmeye başladı.

Gördüğünüz üzere aracımın camını falan kırdı tonlarca hakaret etti. Aracımın camını da patlatınca iş hiç döndürülemeyecek bir noktaya geldi ve bunun sonucunda ben bu arkadaşı vurdum. Bu arkadaşın OOC arkadaşı olduğunu düşündüğüm kişi ise Geronti karakteri. Geronti karakteri olay yaşanır yaşanmaz geldi ve arkadaşına yardım etmeye başladı. Onu uyarmama rağmen saçma hareketlerde bulundu ve yerdeki siyahi karakteri kurtarmaya çalıştı ve bir anda bana dönüp saçma hareketler yapmayı da sürdürdü. Arkadaşın normal şartlarda silahlı bir karaktere karşı Fear-Rp uygulaması gerekiyor fakat Fear-Rp hareketlerinin hiçbirini göremiyoruz. Üzerine bu şekilde saçma küfürler, hakaretler etmesi sonucunda vurdum kişiyi. Bununda ssi burada. 

« Son Düzenleme: 16.11.2024 02:29 kelizy »

#2 - 16.11.2024 02:32
Merhaba tekrardan, arkadaş yasaklanmış. 

#3 - 16.11.2024 08:40
Şahıs yasaklandı.