Merhaba, sıkmamın bir sebebi var elbette. Hepsini anlatacağım sslerle birlikte bu anlattıklarımı tescilleyeceğim. Öncelikle ben bu arkadaşın ne IC ne OOC düzgün bir kişiliğe sahip olduğunu düşünmüyorum. Olayın en başından anlatmak gerekirse bir siyahi ile tartışmaya girdim. Durup dururken gelip bana küfür etmeye başladı.
Gördüğünüz üzere aracımın camını falan kırdı tonlarca hakaret etti. Aracımın camını da patlatınca iş hiç döndürülemeyecek bir noktaya geldi ve bunun sonucunda ben bu arkadaşı vurdum. Bu arkadaşın OOC arkadaşı olduğunu düşündüğüm kişi ise Geronti karakteri. Geronti karakteri olay yaşanır yaşanmaz geldi ve arkadaşına yardım etmeye başladı. Onu uyarmama rağmen saçma hareketlerde bulundu ve yerdeki siyahi karakteri kurtarmaya çalıştı ve bir anda bana dönüp saçma hareketler yapmayı da sürdürdü. Arkadaşın normal şartlarda silahlı bir karaktere karşı Fear-Rp uygulaması gerekiyor fakat Fear-Rp hareketlerinin hiçbirini göremiyoruz. Üzerine bu şekilde saçma küfürler, hakaretler etmesi sonucunda vurdum kişiyi. Bununda ssi burada.