Olaylar yaşanırken SS almadım, olaydan sonra SS aldığım chatloglar var elimde.
Olayların başında Market ST'de aracımı sürerken kişiyle araçlarımız sürtüşüyor. Başka bir sokağa saptığımda önüme kırıyor ve aracından inip başıma dikiliyor, aracımı yumruklayıp küfür ediyor. Araçtan indiğimde hemen aracına koşuyor, tekrar aracıma vurup yavaş yavaş giderek onu peşlememi bekliyor.
İlgili olayın chatlogu:
İstediği gibi takip ediyorum, yavaş yavaş peşinden gidiyorum ve aracımdan iniyorum. Telsiz üzerinden yardım çağırdığını görünce konuşmadan yumrukluyorum. Canı baya bir düştükten sonra aracın içine saklanıyor, tehdit ediyorum ve o kadar hırpalanmış olmasına rağmen küfür etmeye devam ediyor. Garajdan uzaklaşıyorum.
Sıradan bir tamircinin ondan çok daha üst bir konumda olan karakterime karşı giriştiği rolün ardından kişiyi birlik üstlerine şikayet etmeye gidiyorum. Peter'i Brian'a şikayet öfkemi belli ederken Peter tekrar yandan çıkıp küfürlerine devam ediyor. Bu denli laftan anlamayan birine karşı yapılacak çok bir şey kalmıyor, kişiyi vurup düşürdüm.
Kişiyi vurduktan sonra üstü olan Brian karakterine olayı anlattım, bu hareketin Brian'la veya garajla alakasız olduğunu söyledim. O sırada arkada kurşunlanmış şekilde kan kaybederek yatan Peter hala küfür etmeye devam etti. Rol zevki kaçıran türden davranışlar.