Konu: Raul Fonseca PG  (Okunma sayısı 229 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.10.2024 01:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Raul Fonseca - @saulsadman

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.10.2024 00.00 - 00.05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz. (Polisler için bu süre 4 saattir)
- Tüm ateşli silahlar: 1 saat
- Yumruk, sopa, bıçak vb. fiziksel saldırılar: 30 dakika
- Araç çarpması veya patlaması, yüksekten düşme sonucu ölmek: 15 dakika

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Raul Fonseca çatışmaya giriyor, RK oluyor. Peşine düştüğümde bana ateş açıyor. Böylece yaralı kurallarını ihlal ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Yerde yatıyor: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 24.10.2024 01:56
Kırpılmış, oynanmış görüntüler geçersiz. Görüntünün orjinal halini yükleyiniz. @Hudayfa

#2 - 24.10.2024 18:10
Oyun içi kamerayla alınan görüntüler, camhunt harici nametagini alamazdım. Bölgede o skini kullanan tek kişi Raul Fonseca.
Spoiler: GösterGizle

#3 - 24.10.2024 19:08
@saulsadman 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#4 - 25.10.2024 00:56
bölgede sadece o skini kullanan ben değildim

#5 - 25.10.2024 12:37
Videoda görülüyor karakterin 20 canı var, çatışmadan çıkmadığına dair en ufak bir emare yok. O skini tek o kullanmasa bile çatışmadan çıktığı bariz. Ki ben ondan başka o skini kullanan görmedim.

#6 - 26.10.2024 02:27
Videoda görülüyor karakterin 20 canı var, çatışmadan çıkmadığına dair en ufak bir emare yok. O skini tek o kullanmasa bile çatışmadan çıktığı bariz. Ki ben ondan başka o skini kullanan görmedim.
o halde var olan videonun tam halini atar mısın ben yaralı konumdaymışım ya yaralıdan kalkıp koşturduğuma dair kimsin bilmiyorum tanımıyorum ama silahımı yakalayamadığın için mi bu kin bu öfke anlamış değilim koskoca çatışma alanında hedef ben miyim? asılsız suçlamalarla vakit öldürüyosun, ayrıyeten aktif çatışma ortamına bir başına tek polis olarak nasıl girebiliyosun onu da anlamış değilim vurul vurul 1 saat sonra çatışmaya dahil ol zaten karakter ölümü diye birşey yok polat alemdar gibi dolaşın etrafta düşseniz de bişey farketmiyo

#7 - 26.10.2024 02:40
Çatışma 10 dakika sürdüyse 15 dakika bölgeyi gözetledim zaten, herkes tüyünce bir tek sen kaldın. Tutuklamaya çalışırken de ateş ettin, yaralı kural ihlali yaptın. Başında adamlar varken 3 dakika içinde yanına gelemedim ve hurttayken nametagin görünecek şekilde görüntü alamadım.

#8 - 27.10.2024 02:14
Şahıs cezalandırıldı.

K&A