Konu: Esp şüphesi.  (Okunma sayısı 317 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.10.2024 21:42
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Matteo_Rodriwer @Elynn
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.10.2024, 23.00-23.30 arası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 24.10.2024 Tarihinde birlik içi hotline için LasVenturas'a giderken aracın içinde silahımla gözüktüğüm için bir adet pd otobanda bizi gördü, Biz LasVenturas'a gittik ve orada rolsel olarak karşıda olan adamlarla ufak bir drivebylaştık ve ben oradan kaçtım. Ardından 20 dakika sonra ben şehrin dışında Las Barrancas'ın üzerinde yakalanıyorum. O iki konumun arasında araçla bile beş dakikalık bir mesafe var, ben oraya kadar koşarak gitmişim polisler beni takip ediyor olsa silahlı koşan bir adamı anında durdururdu diye düşünüyorum, yollardanda gitmedim yakalandığım yerde yolda değildi, Beni VCPD'ye götüren ekiplere sorduğumda polisleri benim olduğum yere getiren kişi Matteo Rodriwer isimli kişiymiş.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Attığım videoların attığım sıra ile izlenmesi gerekiyor.  Eğer nasıl bulunduğuma dair net bir kanıt ve delil sunulursa, şikayeti geri çekeceğim. Amacım ceza yedirmek değil, aklımdaki soru işaretine çözüm bulmak. Dağın ortasındayken hiç yoktan bir anda bulunmam çok garip hissettirdi.

#1 - 25.10.2024 23:23
adına aranma açılmıştır, pm yazışmalarından da belli ediyor zaten. Daha önce pd görmüş seni. (maskesiz silahlı olarak) bu sebeple aranma açılıp telefon bağlantına bakıyorlar, GPS'den seni bulmuşlar. Basit yani. (olayla alakam yok)

#2 - 26.10.2024 02:01
Merhaba, direk konuya gireceğim. İlk karşılaşmamız East Beach stadyum taraflarında oldu ve sizi kısa süreli bir takibe aldık, bu takip sonucunda aracınızın içinde bulunan oyunculardan birisinde shotgun model silah olduğunu gördük. Bu takibi diğer ekiplere bildirip sizi LV'nin kuzey tarafına kadar izledik, sonrasında bir çatışma çıktı ve fotoğrafta da görüldüğü üzere çöl kısmına yani batıya doğru ilerlediğiniz görülüyor. Bu kısımdan sonra PD çatışmaya dahil olup bölgedeki herkesi tutukluyor, en son olarak bölge taraması gerçekleştiriyor ve sizin peşinize düşüyor. Bölgede arama gerçekleştirdikten sonra telsizden maskeli bir araç olduğu söyleniyor ve ona yönelirken sizle karşılaşıyoruz. Kısacası tesadüften başka birşey değil.

#3 - 26.10.2024 19:56
Savunma için teşekkür ederim, dediğim gibi amacım ceza yedirtmek değildi. Aklımdaki soru işaretlerine çözüm bulmaktı. Şikayetimi geri çekiyorum. İyi roller.

#4 - 27.10.2024 00:47
İyi roller.

#5 - 24.12.2024 12:44
K&A