Konu: Aimbot  (Okunma sayısı 173 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.10.2024 17:01
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_35631 ya da Maske_38631
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Abaddon
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.10.2024 SS ve video mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Market caddesinde 2 sanchez maskeli gördük, uzun bir süre kovaladık Richman ve Temple taraflarında. En sonra Willowfield'a doğru kaçtılar, motordan inip ateş açtılar, aracımız bozuldu ve çevreden koşarak kaçmaya çalıştık. Sahada ekip bulamayınca kontağı açık bir MIKE motoru bulduk, ona binip departmana döndük ve yeni bir araç aldık. Araç ile Willovfield'a tekrar gidince sokaktan hızlı geçerken yeşil kıyafet, kırmızı şapkalı arkadaş bir anda önce bana sonra arkadaşıma araç mesafeli şekilde çatışan "Desert Eagle" ile tek atışla ikimizide vuruyor. Sorun şu, birinci atışın ardından isabet azalıyor silahta çünkü imleç büyüyor, hem tekrar bana değil kullandığı her ne ise bir anda yanımda ki arkadaşıma kitleniyor araç sağ sol yapınca. İncelenmesini talep ediyorum. Yanında ki arkadaşı bize ateş açmadı orada Tarreion Moody, motorları ve çatıda olduğu gözüküyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
-

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşları tanımıyorum, OOC kin durumu kesinlikle yok. Sadece şüpheli olduğum için bildirmek istedim, incelenmesini talep ediyorum. İyi çalışmalar. Dakika 2.40 civarı.
« Son Düzenleme: 17.10.2024 17:04 Easthan »

#1 - 17.10.2024 18:33
Merhaba, ön koltukta sana bir hiti atan benim video da birazcık gözüküyor ama belli oluyor. Kask ve maskeli olduğum için gözükmemiş olabilir. Orada iki kişiyiz, bir hiti ben Sydney karakterine, diğer hiti arkadaşım Dragan David karakterine atıyor. Tek bir kişi yok anlaşılan, iyi akşamlar. :sampanya:

Fotoda da belli oluyor zaten mavi kask mavi üstlü benim.

#2 - 22.10.2024 14:57
Yetersiz kanıt, hile şikayetlerinde daha net bir video çekmeye özen gösterin.