Konu: sanalmafia | kurtay120 | Sebepsiz DM  (Okunma sayısı 95 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mea

*
v3 Oyuncusu 2024 Yılın Çete Oyuncusu2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#0 - 14.10.2024 20:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @sanalmafia Alexander_White | @kurtay120 Pedro_Sanchez

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Hyprest Kevin_Jordan

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle

Alıntı
Dm, GBİ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, ilk ss'te görüldüğü gibi. Kevin Jordan aracıma neden sürttün gibi bir soru yöneltiyor, sonrasında arkadaş direk küfür ederek agresif sergiliyor. Ardından bunu rolde bana anlatıyor ve arkadaşı aynı yerde aramaya çıktığımızda buluyoruz , sürekli olarak takipte oluyoruz. Konuşmaya çalıştığımda ise Alexander karakteri arkadan yaklaşmaya başlıyor, sonrasında anında emote atıp sıkıyor. Burada kasıtlı olarak pm den ya da herhangi bir yerden mix yapıldığını düşünüyorum. Bir de arkadaşlar, Juan isimli birlikte R5 rütbesinde.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ayriyetten eklemek istediğim kısım işe şu, burada Mix yapıldığını düşünüyorum. Arkadaş limana yöneldikten sonra Alexander_White karakteri Maskeli ve üstünde Shotgun ile orada çoktan bekliyordu. Sonrasında ben konuşmaya çalışırken belirttiğim gibi arka taraftan geldi ve bir anda ateş açtı. Bizim düşüncemiz küfüre karşılık arkadaşı araçtan indirmeye çalışıp Brawl rolüne girmekti.

Mea

*
v3 Oyuncusu 2024 Yılın Çete Oyuncusu2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#1 - 14.10.2024 21:33

Arkadaşlar aktif olarak DM'e devam ediyor. Birlik listesinden bizim üyelerimizin kim olduğuna bakarak vuruyorlar. Savunma yapacak yüzleri olduğunuda sanmıyorum, hızlıca sonuçlanırsa sevinirim.

#2 - 15.10.2024 00:15
Cezalandırılacak.

K&A